/ Allmänt /

EC;S PENNA ANTECKNAR

EC;S PENNA
Min penna antacknar det här utan att mitt huvud hänger med efter en jobbig dag fylld med personalproblem. Detta kom som "grädde på moset".
Fy fasen, vilken vecka jag har haft. Det är inte klokt! Under nästan två dagar har jag haft problem med magen. Det är först idag som jag har ätit lite fast föda, men jag är rädd att äta. Tänk om magen börjar igen. Så jag äter inte, knappast dricker heller.Huvudvärken  gör sig påmind. Det blir en ond cirkel. Vissa nätter kan jag sova medan det finns de nätter jag inte får en blund i ögonen. Då snurrar tankarna runt med frågor typ: Hur kunde det bli så här? Lever jag det liv jag vill? Är jag för omtänksam? Glömmer jag bort mina egna behov? Det finns en person som är något alldeles speciell för mig och som kan få mig lugn men livet har sett till så det inte är så lätt att ses.
När jag mår lite bättre återkommer jag med ett vanligt inlägg. Hoppas det kan bli i helgen.
God natt på er där ute!

Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / Andreas:

Problem med magen är bland det värsta som finns, inte minst i vår situation. Strunta i att äta mer än kanske lite risgrynsgröt eller liknande. Inget fiberrikt, det är bara ännu mer påfrestande. Men drick mycket vanligt vatten! Mängder!!!

Verkar som Dina tankar blivit för stora. Och det blir dom för vissa människor utan att man rår för det alls fast man tror det. Lyssna på mitt, visserligen tråkiga men uppriktiga, meddelande på din mobil. Hör av Dig till mig om Allt! När som helst! För det här är viktigt!

Inget kan svida som smärta i själen.

#2 / / En liten tant:

Magproblem kan verkligen förstöra tillvaron. Hoppas du får ordning på den.

#3 / / Fru Lydia:

Skickar en kram och hopp om vår både ute och i sinne.