/

SÅ ÄR DET FÖRSTA DECEMBER
Nu är vi inne i julmånaden. Igår, fredag, höll jag på med att göra mitt hem adventsfint. Mina ljusstakar är på plats, liksom min stjärna i sovrummet. I veckan köpte jag två praktexemplar av julstjärnor till vardagsrumsfönstret. Det var lite för tidigt, men någon hade dränkt de blommor som fanns. Därför blev det som det blev. I vår familj fanns julstjärnor först på plats till Lucia.

Adventsstaken med fyra gröna ljus är också klar. Jag lade vitmossa runt om och pyntade lagom mycket med svampar, röda bär och så vidare.

Jag gjorde också vid mitt datumljus som jag tycker så mycket om. Det ska jag ha på köksbordet enda fram till julafton. När jag äter middag ska jag tända det.

Jag rekomenderar mina läsare att även klicka på undermappen texter, där jag kommer att lägga in en eller flera texter som rör den underbara månaden december. i undermappen foton finns det ett datumljus som kommer att vara där hela december.


Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / rut:

Kära Ewacarin!
God advent, Du har verkligen gjort det trevligt omkring dej.
Jag har också pyntat lite, hängt upp stjärnan och och ställt i ordning julljusstaken men vädret är grått och disigt men det hinner väl ändra sig innan julafton.
God helg önskar jag
Rut.

#2 / / Elisabeth:

Hej !
Advent är en mysig tid,man får tända ljus det behövs nu när det känns så mörkt....Vill önska dig en trevlig adventstid,jag tänker ofta på dig...
Sköt om dig ! Ha det så bra!

#3 / / Liselotte:

Vill önska dig en riktigt fin 1:a advent! Tittar in hos dig mest varje dag...du finns i mina tankar. Var rädd om dig och må så gott!

#4 / / Andreas:

"Trevlig advent"... nä nu snodde dom ju min hälsning!!

Hur ska jag då formulera mig för att sätta någon slags säregen prägel på min hälsning till Dig? "God Jul" är kanske lite tidigt.....

Äh, drick mycket glögg, ät en massa pepparkakor och ha en bra söndag!

(Sådär, nu fick jag till det till slut!)