/ KROPP OCH SJÄL /

EN NÅGOT ANNORLUNDA TORSDAG





Det blev en annoorrlunda torsdag än vad jag hade tänkt mig. Idag skulle jag egentligen åkt över till Köpenhamn och gått på Tivolis julmarknad. I lördags öppnade de den för året och den håller på till den 30e december.

Men tji fick jag. Klockan 04.30 vaknade jag med våldsamma kramper i nedre delen av ryggen. Jag hade könt mig smått illamående hela veckan. I natt eller tidigt i morse hade jag våldsamma täta kramper, som varade i cirka en timme. När klockan blev sex kom min första assistent för dagen. Jag steg upp, gick in på toaletten, där jag satt under ungefär 1,5 tim. Orsaken att jag satt kvar så länge var att jag var rädd för att kasta upp när jag reste mig.

I nära åtta timmar led jag, men så i ett trollslag försvann kramperna. Nu när jag skriver de här raderna finns bara ömheten kvar och en trötthet. Gissa en som kommer att sova i natt och jag har två hela dagar som jag bara kan ta det lugnt. Allt kommer att bli bra igen och Köpenhamn finns ju kvar hela december.

Nu ska jag bara dricka något sedan hoppar jag i säng! Det ska bli underbart efter en jobbig dag!



Av Ewacarin Holmqvist 
#1 / / Elisabeth:

Tittar in hos dig.....ibland går det inte som man tänkt sig...det är ju alltid tråkigt....skönt att du mår bättre.Hoppas du får en skön helg.....Kramar från mig !
Ha det så gott !