/ Allmänt /

WHAT A GIFT - JAG SOM ÄLSKAR NYBRYGGT KAFFE -




Så är julafton över och klapparna öppnade. Nästa hela december har det stått ett stort paket i hörnet med en juladress till mig. Min hankatt har suttit på det här paketet. En gång försökte jag ta en bild på honom, men det blev för mörkt. Synd för han såg så gullig ut!

I denna stora julklapp fanns den här kaffebryggaren med inbyggd kvarn! What a gift for a coffelover! Det var min vän som gav mig den i julklapp. Vi brukar inte ge varandra så dyra julklappar eller presenter, men i år blev det så. Naturligtvis är jag överlycklig för tillskottet i köket. Jag som älskar nybryggt kaffe kan dricka detta så ofta jag vill och alltid njuta av min kaffekopp!

Den här kaffebryggaren har många olika finesser. Den har till exempel ett kolfilter som filtrerar bort ämnen ur vattnet. Det gör att kaffet blir godare och renare. Sedan kan jag ställa in vilka styrka jag vill ha kaffet plus att jag kan förprogrammera det ett helt dygn i förväg. Det bästa med  julklappen är att den har en inbyggd kvarn. Jag behöver bara ställa in hur många koppar jag vill brygga, så maler den det här antalet direkt ner i kannan. Därmed får man alltid nybryggt kaffe. Det går förståss att laga kaffe med malet, men det är just kvarnen som är grejen!

Tusen Tusen Tack min trogne vän för den här klappen! Den kommer jag att ha i många år och du kommer alltid att få gott kaffe hos mig.


Av Ewacarin Holmqvist

#1 / / Inger Maryissa:

Vilken fin kaffebryggare och med inbyggd kvarn...toppen.

Säkert kaffet blir mycket gott med denna maskin.

Blir själv lite sugen på en sådan nu.

Fast trist nog så klarar min mage bara av en kaffekopp per dag,

så det är nog ingen ide att skaffa en.



Grattis till en så fantastisk kaffemaskin.

Kramar

#2 / / Nina:

Det var en härlig present som heter duga det :)

#3 / / Anonym:

Nä men vilken grej...det var nästan lite villha varning på den...har aldrig sett förr...Funkar den bra ?..kram