/ Allmänt /

EN SOMMARDAG LIKT DEN JAG MINNS FRÅN FÖRR


Klockan är runt 11.30 den här sista söndagen i juli. Jag måste förmedla känslan som jag har inom mig. En känsla som går tillbaka till min barn- och ungdom för ganska längesedan. Då sommaren var verkligen sommar med full av sol och värme och då himmeln var så oändligt blå. Det fanns inget ett moln så långt ögat kunde se och havet var blått och badstranden var också vit av sand - vit och ren - Ja, livet lekte och jag var ledig en evighet. Allting var så bekymmerlöst på något underligt sätt.

Idag verkar det vara en sådan sommardag som jag minns från förr.  Solen skiner på stora och små från en alldeles molnfri himmel. En lätt vind rör buskarna utanför mitt sovrums/arbetsrumsfönster. Nyss har svensktoppen klingat ut i Radios P4. Sanna Nielsen ligger kvar som etta med sin empty room även den här veckan. På väderleksrapporten lovade de att det ska vara soligt i hela Sverige från 17 till över 30 grader här i Skåne. 

I eftermiddag ska jag nog gå ut lite och sätta mig i skuggan och lösa ett kryss i någon gammal veckotidning. Jag köper sällan veckotidningar. Kanske tar jag med en skål med glass som jag lagt någon sylt ovanpå. Det är underbart gott när det är varmt. Idag ska jag njuta av att finnas till och i kväll lägger jag in den här dagen i mitt hjärtas minnesbank. Hoppas ni alla får en ljuvlig sommarsöndag!


Av Ewacarin Holmqvist 
#1 / / Margaretha:

Mmmmm ja det låter som en härlig sommardag....Precis en sådan skall jag oxå ha :D

Vi sitter där och njuter i solen med var sitt korsord.....skönt att leva då.....

Ha det gott

Kram

Margaretha

#2 / / Rut:

En härlig sommardag, du beskriver den så fint. Själv har jag inte varit ute, har en otrolig värk i min rygg så jag har bara suttit på balkongen korta stunder. Det är otroligt varmt häruppe, många tycker det är för mycket men vi vet ju snabbt det växlar så vi får vara tacksamma för det som är.

Ha en skön kväll och varma kramar!