/ Allmänt /

BLAND TROSOR OCH NAGELLACK
 


Idag har jag verkligen både gjort det ena och det andra. Min mamma lärde mig redan som barn hur viktigt det var/är att vara ren och snygg under. " Du vet inte när du hamnar på sjukhus" Hon var också mycket noga med att håret var fräscht, annars "spelar det ingen roll hur fina kläder du har på dig".

Så när en av våra mest kända affärskedjor för damkonfektion hade stora rabatter på hela sitt sortiment inkl. smink o.dyl. så passade jag på att köpa lite nytt som inte syns så ofta och så ett nytt nagellack som går i den aprikosa/rosa tonen. Idag kändes våren långt borta, men ändå var det vårfärger jag köpte. Förr fick vi ju hålla till godo med svarta och vita underkläder, men idag finns nästan hela färgskalan. Den här boxertrosan som ni ser på bilden är nu min, fast i en läcker orange/aprikos.

I kväll var det så dags för en anställningsintervju för en förhoppningsvis blivande vikarie. Intervjun gick bra. Personen i fråga var en öppen, positv,  mogen och trygg tjej. Jag beslutade mig för att ge henne en chans, så jag bokade in en bredvidgång med henne. Vi får se hur det går...

Så den här dagen har varit lyckad, förutom min onda rygg som känns som ett öppet sår och som musklerna har knutit sig. Nen jag har en bra värksalva, så den smörjer jag mig med, då jag lägger mig för att kunna sova. Kanske går  det över snart....Hoppas kan jag ju!

Sov Gott alla därute!


Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / pixi:

Hoppas värken gett med sej...må så gott!P

#2 / / Elisabeth:

Ja tänk så ofta man "glömmer" bort att vara fin under...jag vill ochså ha ett par läckra färgglada trosor nästa gång jag åker till stan får jag nog spana runt lite...
Hoppas din värk ger med sig så du får må gott....jag tänker ofta på dig ! Ha det så bra där i Skåne....

#3 / / Inger:

Hejsan Eva-Carin!

Ja jag kommer ihåg det där från förr. Att man skulle vara ren och fin, särskilt om man skulle till doktorn,,hihi.
Men jag gillar fina underkläder, alltid trevligt, att känna sig fräsch även under.De såg fina ut, tror jag har ett par mörklila snarlik., hihi, köpte faktiskt en ny Bh igår på väg hem ,.

Hoppas att din nya assistent blir bra och att er personkemi kommer att stämma bra. Man brukar ju kunna känna av lite innan tycker jag..

Sedan måste du kurera dig så du blir frisk nu när det snaaart blir vår.

Ska se nu om det går att bekräfta denna kommentar, har inte gått tidigare.
Ha en fin dag min vän.
Solig kram fr sthlm till Skåne från/Inger

#4 / / britten:

hi hi vad roligt ..jag har också handlat underkläder i dag..det blev ett par ärtgröna boxertrosor...gillar att köpa underkläder.

Hoppas att du sovit gott
kram

#5 / / Kerstin:

Får se om det går att kommentera hos dig nu då? Underkläder är ett kapitel för sig i min värld! Jag har svårt hitta både trosor, BH som sitter skönt och som jag trivs i. Modet är ju inte alla gånger det skönaste... Kul att du hittade det du ville ha! Ska försöka sova nu! Ha en god natt sov så gott! Stor kram/Kerstin

#6 / / Inger:

Hej Eva-Carin!
Tittar in för att önska din en fin helg!
De kommer ju att omarbeta på Blogg.se.
Så det kanske blir svårt att kommentera här framöver..
Ha det fin min vän!
Stor solig kram till dig/Inger

#7 / / rut:

Vill önska en trevlig helg!
Önskar också bredvidgången att gav ett lika positvt intryck som intervjun.
Hjärtevarma hälsningar.
Rut.

#8 / / Inger:

Hej min vän!
Vill önska dig en fin helg.. Jag tror att det ska bli en rätt så fin
dag imorgon söndag.
Då får det blir en skogspromenad för vår del.. tack för ditt mail..
Varm kram till dig..
Inger

#9 / / Margaretha:

Visst e det härligt att frossa i fina underkläder...kil med alla nya färger.
Det är viktigt att känna sig välklädd "ända in"
:o)
Kramar
Margaretha