/ Allmänt /

OM NÅGRA TIMMAR ÄR DET EN ALLDELES VANLIG VARDAG IGEN...


Snart är påskhelgen 2008 över, så passa på och njut av dess sista timmar. I morgon är det en annan dag förvisso, men det är också en alldeles vanlig vardag, dock slipper vi måndag men ändå vardag efter en extra lång helg. Själv tycker jag inte om måndagar. De är så sega på något vis och långa. Vänta lite, det finns numera en ljusglimt att det är den här veckodagen, det höll jag på att glömma. Från och med januari i år  brukar jag börja min vecka med  massage liksom jag  brukar sluta veckan med den här sköna behandlingsform. Alltså finns det något bra med att det är veckans tristaste dag.

Fortfarande är vädret ostabilt i Skåne som det har varit under hela påskhelgen. Vid lunchtid snöade det och nu regnar det, så det är nog någon varmgrad. Jag misstänker att det sjunker i kväll på nytt. Idag hade jag tänkt mig att ta en promenad för jag blir så dåsig av att jämt vara inne dag efter dag. Någon däruppe satte stopp för det där! Nog lika bra, för jag känner mig så underlig i kroppen. På  förmiddagen kan jag må som vanligt (och då tror jag att jag är helt okej), medan jag kan må"tjuvtjockt" några timmar senare samma dag. Märkligt! Det är så trist för jag är både trött, ledsen och irriterad på mitt hälsotillstånd just nu. Kunde inte det bryta ut ordentligt och sedan gå över, men det är tydligen för mycket begärt!

I kväll ska jag ta det lugnt. Bara göra det nödvändigaste inför morgondagen och kanske avsluta kvällen med att titta på Valanderfilmen som sänds på teve 4 kl. 21 och som heter "fotografen". Det kan också vara möjligt att jag fördriver min kväll med att skriva några rader till en vän, om jag orkar....

Min kommande vecka blir tuff, så jag behöver verkligen vila i kväll. I morgon ska jag gå endagarskurs rörande arbetsmiljö och på onsdagskväll har jag en anställningsintervju för en kanske blivande vikarie Men sen så.....är det torsdag och då har jag bokat in massage... om jag är helt okej förstås!

Ha nu en bra vecka och hoppas våren är på väg till er därute!

Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / Inger:

Hej Eva-Carin!

Ja tänk vad fort påsken gick, som vanligt. Du verkar ha mycket i veckan som kommer. Hoppas att du blir lite piggare framöver. Massage det är ju underbart skönt. Missade du det idag, bara för det är helg..Ja det var inte skönt att promenera i helgen, fy så kallt.
Tacksam och glad när man har kommit in i värmen igen,, Men det blir snart varmare och skönare, får vi hoppas..

Tack för din mailjadress,
Ha en jättefin vecka, min vän.
En värmande kram till dig./Inger

#2 / / Margaretha:

Visst är det tråkigt när dom sköna helgerna går för fort.....
Arbetsveckan blir ju ändå en dag kortare...skönt!
Hoppas alla antagande går som en dans för dig så kan du se fram emot massagen i slutet av veckan ....låter härligt.
Hoppas att det blir lite skönare väder så du kan komma ut på en gosig promenad...det längtar i alla fall jag efter....
Kramar från
Margaretha

#3 / / Inger:

Hej Eva-Carin!
Har mailat dig, hoppas det kommit fram.
Ha en fin dag.
Kram/Inger

#4 / / Kerstin:

Sänder dig en snabb hälsning här! Bloggen krånglar, hakar upp sig och håller på idag. Det är förvisso påsklov, men dottern har mycket pluggande att göra hela veckan. Allt sånt sker per dator nu för tiden så jag får ta de stunder som bjuds. Hjälper henne en del också, så min tid är lite begränsad just nu.
Hoppas det vänt lite i ditt mående, är hemskt när det inte bryter ut. Man känner sig bara ur form istället! Största kramen till dig idag, med hopp om bättring/Kerstin