/ TIDNINGAR, OCH BÖCKER /

EN LJUDBOK ATT LÄSA I SOMMAR - SLAPPNA AV OCH MÅ BRA -
Jag har hittat en ljudbok som jag vill gärna läsa någon gång under sommaren 2008 Den har titeln slappna av och må bra  och är skriven av Barbro Bronsberg. Det är en ny bok som har kommit ut i år på Barbooks Förlag. Priset för den här ljudboken är hos en av bokhandlarna på nätet 110:- Kr.

Ljudböcker är ett bekvämt sätt att läsa böcker för oss människor som alltid är på väg någonstans, på väg till och från jobbet, eller om vi fixar och donar här hemma t.ex. städar eller lagar mat. Men det kan också vara ett ypperligt sätt att bara ligga t.ex. på en strand eller i en hängmatta och lyssna på en ljudbok. Ofta blir man fängslad av den person som läser boken. Själv uppskattar jag ljudböcker eftersom jag har lite svårt att vända blad i inbundna böcker.

Boken slappna av och må bra berör vikten att vi då och då går ner i varv. Det är lika viktigt som att andas och dricka vatten.. För att må bra i vardagen behöver du ibland stanna upp och hinna ikapp dig själv. Då ökar glädjen, lugnet och förmågan att vara närvarande i nuet.

Avslappningsskivan ger dig övningar som är lätta att använda och kan kombineras på olika sätt som du själv väljer. Ibland vill du få större lugn i kroppen, ibland är det känslor och tankar som behöver lugnas ner. Ibland behöver du fylla på livsenergin. Och ibland hänger allt ihop. Hitta den övning som passar just ditt behov.

Skivan innehåller följande övningar:

1.Kort avslappning för kroppen.
2.Lång avslappning för kroppen.
3.Tankarna slappnar av.
4.Känslorna slappnar av.
5.Fyll dig med energi!


Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / Barbro Bronsberg:

Hej

letar på nätet o ser att du ser fram mot BOKEN slappna av o må bra som jag gjort men det är ingen bok.ledsen.

det är däremot en jättebra cd med övningar för att gå ner i varv...Jag har talat om för förlaget att de behöver skriva tydligare.... för jag har en bok också Bränn inte ut dig - som du kan lyssna på i mp3 (boken gjord med Nina Vestlund o är mkt bra.)Tror de har ändrat nu...Varma hälsningar

Barbro Bronsberg

med slappna av o må bra

#2 / / admission essay:

Låt inte din eld gå ut, väcka genom att oersättliga gnista i hopplösa swappar för icke-riktigt, den ännu inte, och inte-at-all. Låt inte hjälten i din själ förgås i ensamhet frustration för det liv du förtjänar och har aldrig kunnat nå.