/ TIDNINGAR, OCH BÖCKER /

MITT TIPS ATT LÄSA I SOMMAR - OTROHETSDIETEN -
Som jag har sagt i ett tidigare inlägg, kommer jag att läsa otrohetsdieten av Eva Cassady under den här sommaren. Bokens titel har fängslat mig - Varför vet jag inte. - Kanske det finns så många olika dieter som man ska hålla sig till.. Boken är utgiven på Prisma Förlag i år och kostar inbunden hos en av nätets bokhandlare 157:-Kr

Detta handlar boken om:

Eva är dryga fyrtio år, bosatt i New York där hon arbetar som redaktör på en tidskrift. Hon är sedan många år gift med David och tillsammans har de en dotter i 20-årsåldern.

Deras äktenskap har börjat gå på tomgång och Eva har genom åren testat de flesta tänkbara bantningsmetoder utan framgång.

När hon får i uppdrag att intervjua en firad arkitekt, som hon för många år sedan hade ett kort men passionerat förhållande med, blir hennes önskan att gå ner i vikt allt starkare. Medan hon kämpar på gymmet funderar hon över hur det skulle vara att träffas igen.

Bedömning av boken:

Otrohetsdieten är en underhållande och skarp samtidsroman som driver med vår tids bantningshets, men också en insiktsfull skildring av ett vuxet förhållande där behovet av förändring är akut.


Av Ewacarin Holmqvist