/ Allmänt /

ONSDAGEN DEN 29 APRIL. ETT MÖTE SOM ALDRIG TYCKS BLI AV

18.gifDet är ytterligare en sagolik dag. En dag som än så länge är ung. Jag känner mig bättre och bättre. Visst är det en skön känsla att må bra, något som jag inte har upplevt i år men nu har livslusten återvänt. HÄRLIGT!!!

I måndags när jag hade så mycket att göra, hade jag inte tid att öppna min mobil förrän på kvällen. Just den här måndagen hade jag fått ett röstmeddelande tidigare under dagen. En mycket nära vän hade sin lunchpaus i min stad och ville träffas. När jag hörde hans röst, tänkte jag: "inte idag igen"! Vem är det som sätter käppar i hjulet för att vi ska kunna träffas? Jag tror att det var sjätte gången som min vän försökte få till ett möte utan att ha lyckats. Sedan i oktober i fjor har vi två antingen varit sjuka, gått om varandra, eller missat varandra på annat sätt. Eftersom vi har mycket i våra respektive liv, är det svårt att planera in mötesdagar och tider. Det händer alltid något som att det blir omöjligt att ses.

Min vän kunde inte hålla sig för skratt när han talade in sitt meddelande på min röstbrevlåda. Jag förstår att han skrattade åt det hela och jag ser humorn i att vi aldrig ska få till det, men jag tycker det snart börjar bli pinsamt, för vi kan ju inte ha otur sex gånger i rad eller?

Jag skickar små korta sms då och då för att han inte ska tro att jag inte bryr mig längre eller att jag undviker honom. Nu måste vi fixa det den sjunde gången. Kan ingen där uppe hjälpa oss med det? Någon såg ju till så att min vän och jag möttes på nytt efter ett antal år på en gata, så... 

Nu ska jag försöka gå ut i det underbara vädret. Jag hoppas ni kan göra likadant!


Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / Inger:

Ha en skön Valborg,, hoppas ni kan fixa till daten,.Ha det så trevligt...

Kramkramen...

#2 / / Inger Maryissa:

Så härligt att läsa att du känner dig bättre och bättre.

Jag blir så glad för din skull.

Hoppas du och din vän kan träffas snart igen.

Ha en bra fortsatt helg.

Kram