/ Allmänt /

ÄNNU EN SÖNDAG SKA VI STRAX LÄGGA TILL HANDLINGARNA

110.gif


Smyger in för att skriva en eller kanske några rader, medan min vän/assistent ser hur Zlatan sköter sig i sin nya klubb i Barcelona. Visst vill jag också se det här, men jag prioriterar att skriva ett inlägg.

Tänk vad en weekend går fort. Alldeles nyss var det fredagskväll och jag mös inför tanken att jag skulle ha två hela dagar orörda och alldeles för mig själv. Om några timmar kommer jag att lägga ännu en söndag i mitt liv till handlingarna. Konstigt och lite vemodigt. Tiden rusar ju iväg med illfart! Men det är det som är verkligheten om jag tänker efter. Tycker ändå att det är svårt just under söndagkvällar att tänka på en ny vecka med slit och släp. Särskilt om jag vet att jag har en jobbig vecka framför mig. Har haft två veckor i rad som varit ganska jobbiga. Nu återstår bara en vecka, sedan återgår livet till sitt vanliga normala och det ska bli otroligt skönt!

Den här weekenden som har gått har varit lugn och fin. Solen och värmen har varit kvar, jag har haft mina sovmorgnar, sett en del på teve, skrivit ett par personliga mail och hjälpt min vän/asistent med att välja elbolag. Han har nyss flyttat tillbaka till Malmö, vilket jag tycker är bra!

Hur min vecka kommer att se ut eller bli, det står i stjärnorna än så länge - Hoppas den innehåller lagom mycket jobb och lagom mycket avkoppling, så att jag har en möjlighet att sköta om mig emellanåt under veckan. - Jag hoppas ni får en behaglig vecka därute med nya förutsättningar i er vardag och att ni fokuserar på möjligheterna i det lilla istället för att försöka lösa världsproblemen på en kafferast. Själv vill jag se möjligheterna i mitt liv!...


Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / Thalina:

Tittar in för att ge dig en kram Thalina

#2 / / Anonym:

en blogg jag ommer att följa :D

#3 / / Inger:

Ja maken såg oxå Barcelona med Zlatan, jag gick och lade mig och läste, såg lite på slutet...Han gör ju bra ifr´ån sig, grabben...

Hoppas det blir lite lugnare för dig här framöver med personal odyl. Förstår att det är jobbigt när alla ska semester osv..

Skönt när allt återgår till det normala. Jag tror att de flesta mår bästa av det..i det långa loppet..

Sköt om dig..kramkramen till dig..

#4 / / soffie:

trevlig din blogg är