/ Allmänt /

DEN 24:E FEBRUARI 2009. EN HISTORISK DAG I SVERIGE

Daniel Westling och kronprinsessan Victoria. Foto: Leif R Jansson/Scanpix.
Bild :Leif R. Jansson/Scanpix


Så kom äntligen dagen som vi alla gått och väntat på så länge. Under tidig eftermiddag den 24:e februari 2009 blev förlovningen mellan Kronprinsessan Viktoria och Daniel Westling ett faktum. Paret har då känt varandra i hela sju år efter deras första träff på Westlings gym. Egentligen var det Kronprinsessans syster som förde dem samman.

Vid den presskonferans som de unga tu gav klockan 17 idag undrade en journalist när det sa "klick", men det har aldrig sagt "klick" svarade vår blivande drottning utan kärleken har växt fram ur en djup vänskap. Den relationen är också en stor trygghet som är basen för vårt förhållande idag.

Själv tyckte jag att det var mest Kronprinsessa Viktoria som såg lycklig ut, när hon tittade på sin blivade prins. Kanske inte så underligt eftersom Daniel Westling mötte det stora mediahavet på slottet första gången officiellt idag. Jag tyckte han klarade sig ganska bra och när han blev osäker på hur han skulle svara, så tog hans fästmö över på ett snyggt sätt.
Får han lite mera mediaträning fram till deras bröllop under år 2010, så kan han säkert hantera det där  med pressen.

Från och med idag den 24:e februari 2009 börjar de stora hjulen rulla inför ett bröllop som vi har längtat efter så länge.. Nu när det äntligen är klart att vår Viktoria kommer att få sin Daniel.


Av Ewacarin Holmqvist
 
#1 / / fia:

ja det är så kul jag satt som klistrad vid tvn i går och följde det hela , så bra för sverige att ha en prinsessa som gifter sig av kärlek . fin blogg du har . önskar dig en trevlig dag .

#2 / / Thalina:

Tittar in för att säga god kväll och ge dig en kram Thalina

#3 / / Lena:

Ja det var väl på tiden :DDet blir trevligt att få titta på detta bröllop för det lär väl sändas på teve...jag räknar inte med någon inbjudan...hahahaKram