/ Allmänt /

SMYGER IN...

4.gif


Jag har smygit in i mitt sovrum/arbetsrum till min datorhörna, för att lämna ett  "skrivspår"  till er alla. Vecka nio 2009 har blivit lite annorlunda än vad det var tänkt från början, men så kan det bli emellanåt. Jag har en vän boende hos mig under den här veckan.

Trevligt, men för en självvald singel som jag nu är, kommer mina vanliga rutiner i oordning. Är ju van vid att göra saker när jag vill och kan gå till min dator när jag har en stund över. Nu sitter min vän ofta vid min dator och är inne på "Hemnet". Han söker ny lägenhet med allt vad det innebär. "Blocket" är en annan sida som ofta är besökt från min dator. Å andra sidan är det trevligt att ha honom här. Jag känner mig tryggare i hans sällskap, då jag har någon som sover över hos mig. Alldeles nyss frågade han mig: " Kan jag bli här över helgen också, då kan jag fixa det där med bilen på måndag"? Självklart svarade jag ja.

I går satt jag mest i telefon hela dagen. Puh! Jag går via nätets AMS-hemsida, då jag söker ny personal. Det har fungerat bra. I måndags skrev jag ut fem olika personers CV som jag tyckte lät intressanta som jag ringde upp, alltså i går. Det blir alltid ungefär en person av de fem jag plockar ut som kommer till intervju och kanske blir en assistent efter bredvidgång. Så även den här gången. Klockan 13.00 på söndag kommer en kvinna som verkar bra både i CV:n och per telefon.

Jag har ganska länge varit utan någon läkare. Min förra bara gick upp i rök. Han hade haft mig som patient i ca tolv år. Hans mottagning bara försvann med honom. Ingen vet var han gjort av sina journaler. Jag tog mod till mig och ringde upp en av cityklinikerna här i Malmö, där jag blev listad per telefon i går. Så nu har jag en ny läkarkontakt i Malmö. I nästa vecka ska jag begära att en neurolog i Stockholm skickar ner min journal till min nya läkare. Samtidigt som jag tänker skriva ett personligt brev till honom före vår första kontakt, så jag slipper ta allt på min talbricka. Vill gärna sköta den kontaken så mycket som möjligt på egen hand, eftersom det gäller mitt  liv och min hälsa. Det känns underbart bra att det äntligen är ordnat...

Idag är det gråväder med några varmgrader och regn här hos mig! Eftersom det är torsdag, har jag både veckohandlat och städat över här hemma inför helgen. Nu återstår en skön dusch och en kväll framför teven med "halv åtta hos mig" och "Lyxfällan". Inte dumt! Hoppas ni kommer att ha en likadan lugn kväll som jag förväntar mig!

Var Rädda Om Er tills vi hörs igen!


Av Ewacarin Holmqvist  
#1 / / britten:

det blir detsamma här..önskar dig en fin kväll min vän

#2 / / Margaretha:

Jovisst e det kul med sällskap men lite frustrerande när man inte kan göra som man vill...

Hoppas att du hittar någon trevlig assistent som du litar på och trivs med....

Vad konstigt att en läkare bara kan gå upp i rök....skumt...

Men du...SNART E DET VÅÅÅÅR !!!!!

Kram

Margaretha

#3 / / Thalina:

Ibland vill man vara ensam och ibland vill man ha sällskap,,det är bara så.Jag kan ha lite svårt för att ha särbon här för länge och då önskar jag att han ska åka hem till sig.Men sen när det gått några dagar då vill jag att han ska komma hit.Ha nu en härlig fredag kram Thalina

#4 / / Inger Maryissa:

Kan tänka mig att det är trevligt att ha din vän där, även om det kanske kan kännas ovant.

För precis som du skriver så blir man ju van vid att göra saker när man vill osv.

Hoppas intervjun på söndag går bra,

och du hittar en assistent som du trivs med.

Och att det går bra med läkarbesöket och nya läkaren.

Kan tänka mig att det är inte roligt att byta läkare,

speciellt som du gått hos den förra läkaren i så många år.

Här är det idag soligt och fint...vädret växlar ganska mycket.

Hoppas solen tittar fram snart hos dig också.

Önskar dig också en fortsatt fin dag och kväll.

Kram

#5 / / Inger:

Ja men visst är det trevlig med en vän hos sig..s'ärskilt om man kommer väl överens.. Ja ikväll blir det dans här med..har ju misst två veckor...så ikväll ska det dansas..

Hoppas det blir bra med nya assistenten.

Ha en fin helg..kramkramen till dig..

#6 / / Inger:

Jaha är det knas igen bland kommentarerna...Kul att ha en vän som man kommer överens med,. Hoppas att den nya assitenten är bra, håller tummarna..Scrollade ner lite och så att du skrivet om Viktoria och Daniel,,vi har ju inte hört några nyheter på två veckor, men i tisdags morse sa jag till Ragge att jag undrar om inte Viktoria och Daniel förlovar sig när vi är här nere,, Men jag vill ju se det hela i soffan och presskonferensen, Ja vad får jag se när vi¨går ombord på planet, första sidan på AF, jag fick ju lite att läsa på väg hem, vet du jag gillar kungahuset, så jag satt och grät med tårar rullande nedför mina kinder,, löjlig kanske, men sån är jag..

Blir kul med bröllop framöver...

Synd att jag missade det hela, men det blir nog flera tillfällen, hihi,,

Ha en fin helg min vän,..kramkramen till dig..