/ Allmänt /

GOTT SLUT




 Näst sista dagen på året är molnig, trist och ganska kall ( ca 6 kallgrader). Det sägs att det ska komma nysnö i natt men samtidigt ska det bli mildare under nyår men blåst. Nåväl, jag får väl se hur det blir. Den här eftermiddagen ägnar jag mig åt lite av varje såsom: checkar min personals timlistor som jag sedan skickar iväg på lördag, så de även får lön för december, handlar smått och gott till nyår, tvättar upp det som fanns i tvättkorgen, gör en dessert till i morgon kväll.  Om jag hinner, ska jag dekorera om mitt julfat till ett nyårsfat, men tiden springer så jag tvivlar starkt på att jag gör det. Jag vill gärna att det ska märkas att ett nytt år står vid dörren. Kanske små värmeljuskoppar i olika färger och design kunde vara trevligt.

Framförallt kollar jag upp Emma som skadade sig i ett hopp sent igår kväll. Hon haltar när hon springer, så antagligen har hon sträckt sig i hoppet. Tänk vad en olycka kan hända snabbt och naturligtvis ska det hända dagen före en helg. Jag och "husse" får observera Emma under nyår

Om några timmar blir det repris på lillejulaftons mys med en smårätt som passar till årets slut. Det blir samma personer som kommer som för en vecka sedan. Det är gott att sitta bland vänner och koppla av. Man har ju bara ett liv, så det gäller att njuta av det och ta vara på de stunder som är vilsamma.

Sänder en hälsning och ett tack till alla läsare som tittat in till mig under årets lopp. Utan er hade jag lagt ner den här sidan. Passar också på att önska ett Gott Slut var än ni befinner er. Hoppas ni tar hand om varandra, för livet är för kort att slösas bort.

/Ec