/ Allmänt /

JAG TROTSADE KÖLDEN OCH GAV MIG UT EFTER LÖSTE
Tisdagen den 26:e januari cirka 15.00. Har precis kommit hem efter att jag har varit i city för första gången på mycket länge. I morse vid åtta-tiden hade vi hela tio kallgrader, men ingen blåst. Den ska komma in senare Än så länge lyser solen och jag vill påstå att det var riktigt skönt att trotsa kölden för att gå till city för att bland annat köpa ett par nya tesorter i min specialbutik. Ut med julteerna och in med en aning vårkänsla (även bland dryckerna).

Medan jag var ute, gick jag förbi ett Apotek, där jag köpte två rör Barocca för att förhindra fler sjukdomsveckor under den närmsta tiden. Nu vill jag vara frisk och komma igång med allt jag brukar göra, så kosta vad det vill av vitaminer, färsk frukt och grönsaker samt en varm mössa. Men alla mössor kryper upp på mig. Förr var det meningen att mössorna skulle varma öronen, men nu ska tydligen det vara ett snyggt inslag i ens klädsel? Numera är det inte svårt för ungdomar att ha mössa - det är ju inne - Att de sedan är varma, det har nog mindre betydelse. Ack ja, tiderna förändras...

På hemvägen gick jag in på Lagerhaus, där jag hittade 2 runda dukar i modefärgen för våren - djuplila - och ett litet ljus i samma färg. Det ska jag sätta i en liten glasskål med vit singel omkring på köksbordet.

Ha nu en fortsatt bra tisdag!


Av Ewacarin Holmqvist