/ Allmänt /

OM ONSDAGEN DEN 17:E MARS 2010. OM ATT GÖRA NÅGOT ROLIGT




Onsdag strax efter klockan 15. Idag har jag ägnat det mesta av min vakna tid åt att verkligen vara effektiv här hemma.  Medan tvättmaskinen har skött sig själv, när jag lagt in de olika tvättarna eller bytt till ny laddning av tvätt som fanns i korgen, så har jag arbetat med min assistans. Skrivit in assistansuppgifter i datorn, besvarat diverse mail, närmare bestämt fyra stycken. Dessutom har jag tagit emot några telefonsamtal som var viktiga. Så jag känner mig så duktig så:)

När jag har hämtat in tvätten som är mest sådant som endast ska vikas och läggas in i respektive garderob, kommer jag att gå ner i city för att köpa en nalle till en flicka som väntas se dagens ljus inom kort - kanske redan i morgon - Hon har en storebror på 2,5 år, som inte får glömmas bort. Han ska få en målarbok och kritor. Att göra något sådant här är alltid roligt. Men jag har nästan glömt bort känslan för det var så längesedan. Mina vänner och släkt har vuxna barn, men jag har en nära vän som är i den åldern då man skaffar barn. Min vän har inte sin mamma här i Sverige, så jag blir en extra mamma och också farmor. Det är himla roligt att stiga i graderna och pojken som nu ska bli storebror är världens underbaraste pojke. Det har han nog ärvt från sin pappa... He he.

Nu måste jag springa men må så gott och njut av livet!


Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / Inger:

Vad du har varit duktig idag...



Men vad mysigt med ett nytt litet liv..de är ju så små och fina,,men det går fort sedan...varje ålder har sin charm..och tjusning...Men visst luktar de gott de små nyfödda....mysigt,,,kramkramen,,

#2 / / hjördis:

Hej min vän, jag har något till dig på min blogg, kramen till dig