/ Allmänt /

SNART NY VECKA MED FULL GAS VID DATORN




Söndag. Efter en härlig lång välbehövlig sovmorgon, klev jag upp och frukosterade i lugn och ro. Idag blev ett kokt ägg, en liten plocktallrik med lite av varje. Jag avslutade det hela med en kopp kaffe. Det har varit en så kallad "fixahelg" den här weekenden. Tillsammans med min assistent/vän har jag satt upp nya spotlights i mitt sovrum, installerat nytt fjärrsystem i lägenheten, så jag kan tända och släcka lamporna på egen hand. Det är skönt att kunna göra lite själv utan att få hjälp med allting. Jag har också limmat en stor kruka som det gick en stor bit av vid mitt inbrott tidigt i våras.

Medan jag skriver det här inlägget, lyser solen från en molnfri himmel. En svag bris anas från det öppna fönstret. Tog nog på mig lite för höstaktiga kläder för jag är varm. Alltså har sommaren kommit tillbaka på visit här i Skåne. För hur länge vet ju ingen, men visst är det typiskt - nu när skolorna drar igång sin allra första skolvecka för höstterminen - Det är så det brukar vara, så jag är inte alls förvånad.

I vecka 33 ägnade jag mig åt saker som en kvinna behöver göra ibland - inköp av diverse kläder - Dessutom upptäckte jag att det var rea och en butik hade rea på rean. Där köpte jag två märkespikétröjor för under vad en kostar i normala fall. Jag köpte också fem nya T-shirt i bra kvalité för en billig slant. När jag gick och strosade fick jag plötsligt se ett par unika blå stretchjeans. Gick in och köpte dem för en billig peng. Dessutom fick Kjell & Compani och Claes Ohlsson ett besök. Hos dessa herrar köpte jag lim, spotlights och fjärrsystemen.

I veckan som gick blev jag äntligen färdig att uppsöka en frisör som kunde klippa mig. Salongen firade dessutom något under hela augusti, så jag betalade ett lägre pris. Det är skönt att alla trassliga toppar är försvunna, men det känns ovant.

Min ambition inför vecka 34 är att den blir en "stilla" vecka, vilket betyder att jag tänker vara hemma och sitta vid datorn och arbeta som nätverksperson. Kanske jag tar igen tid för förra veckan om det behövs. Nu är de flesta av oss tillbaka från sommarens fröjder och ledigheter. Jag tycker att det är ganska skönt på något vis att livet återvänder till vanliga  rutiner, men jag älskar höstens lugn.

 Ha en bra kommade vecka!

/Ec