/ Allmänt /

OM EN LUGN FÖRMIDDAG. OM ATT SKÖTA OM SIG. OM ETT MÖTE











Söndag vid lunchtid. För mig är det morgon ännu. Jag steg upp ca klockan elva. I natt har jag sovit så där ljuvligt gott som man kan göra när man har en stämmning av lugn inom sig Till frukost blev det "vardagsfrukost" det vill säga en skål havregrynsgröt med en aning lyx - det var ju helg - med färska jordgubbar. Nej inte svenska för jag misstänker att de är slut för säsongen- De som min assistent/vän och jag åt var nog från ett land i Europa, men de var underbart söta och goda. Efter gröten blev det kaffe så klart och lite skämt.

Just nu försöker solen titta fram genom molnen. Det verkar hoppfullt efter de senaste veckors gråväder med regn. Vill så gärna kunna gå ut i hyreshusets stora trädgård och äta min lunch ännu några gånger före höstens intåg på allvar. Skulle gärna vilja bättra på min D-vitamin så mitt värde höjs. Nåja, jag får se vad som sker och om tiden medger några korta solstunder. Jag kan ju förena nytta med nöje så när jag ska fixa till mina naglar, kan jag göra detta utomhus.

Förutom att jag ska arbeta för NHR, ska jag klippa mig i morgon kväll. Min salong har öppet till klockan åtta på kvällarna. Det ska bli skönt, för mina toppar är så slitna. Tänker också slänga i lite färg i veckan, så håret ser tjockare ut och det grå försvinner för en tid. Tycker att det är härligt att sköta om sig då och då. I alla fall blir jag som en ny människa. Kanske jag ska färga mina ögonfransar. Med den nya tekniken tar det bara 10 minuter för mig att bli klar. Att ha fägat dem är mycket bekvämt för då behöver jag inte använda någon mascara.

Jag ska också träffa en vän som jag inte sett på mycket länge. Ibland kommer saker emellan som omöjliggör att möte uppskjuts gång efter gång. Det ska bli grymt trevligt att ses.

Ha en bra vecka!

/Ec
#1 / / Inger:

Skönt med lite sovmorgon,, lyxigt att färga fransarna ibland. Ja tänk vad fort håret växer, ska oxå klippa mig i veckan.Det verkar trevligt att jobba för NHR. Mysigt att träffa en god vän..det är värdefullt med goa vänner.,'Ha en fin vecka..KRAMEN,.