/ Allmänt /

ETT BLOGGBLAD I FEBRUARI




Onsdag sen eftermiddag. Jag har inte rymt om någon har börjat misstänka det. Jag lever och är vid god hälsa. Däremot har jag ägnat mig åt att komma in i min uppgift som nätverksperson hos den handikapporganisation som jag åter igen blivit aktiv i på riksplanet. Ett givande uppdrag där jag får använda min erfarenhet till att svara på frågor från nya medlemmar och där jag även skriver inlägg på min blogg samt skriver diskussionsinlägg på forumet. Men som ni vet, går tiden ganska snabbt då man sätter sig vid datorn. Jag vill svara så korrekt som möjligt och jag är så noggrann.

Förutom det här har jag haft en del att göra som arbetsledare. Medan potatisen kokar till min hemlagade kålpudding, så passar jag på att gå in här som hastigast och säga hej. Idag har jag lagt en ny sexveckorsperiod samt lite annat rörande min assistans. Allting tar och har sin tid.

I kväll är det ett nytt avsnitt av mästerkockarna på tv4. En kul idé som jag gärna tittar på med nöje. Kanske snappar jag upp ett och annat under resans gång som jag kan använda i min egen matlagning. Bäst i juryn är inte Morberg utan Aujalay. Denna lille kock har även varit flitig i nyhetsmorgon. Tycker om honom för att han är så mänsklig och hjälper de tävlande att slappna av. Sedan har han så fina ögon - spjuveraktiga och det går hem hos mig -

Tulpanbuketten ger jag mamma som skulle ha fyllt 85 år just idag. Tyvärr är hon borta sedan många år, men mina tankar är hos henne i kväll. När jag nu ska äta min middag ska jag tända ett ljus.

Sköt om er!
/Ec
#1 / / Inger:

Ja oj vad du har mycket omkring dig,,som du säger, sätter man sig framför skärmen går det ännu fortare..

Ja visst saknar man sina bortgånga föräldrar, varje dag.. Deras födelsedag blir en dag till eftertanke hos mig oxå.

Önskar dig en smaklig måltid,, låter supergott med kålpudding..

Stor kram till dig i vinterkylan..

#2 / / hjördis:

Tittar in med en stor kram till dig och önskar dig en fin helg // Hjördis