/ Allmänt /

LJUVLIGA SOMMAR MED DIN SOL OCH VÄRME...
Idag, tisdag, är inte klockan alls mycket och här sitter jag. Vad har hänt? Dessutom är jag redan "färdig för dagen" före klockan elva. Jag har till och med ätit ett crisp med ost och gurka. Efter att jag tvättade av mig och fusktvättade mitt hår - Jag har nämligen köpt "räddaren i nöden" (som jag kallar torrshampot ) Äntligen har det kommit tillbaka, då man inte hinner eller vill tvätta håret om det är lite fett i luggen eller nacken. När jag hade gnuggat med en torr handduk så att pudret skulle försvinna, så satte jag upp håret. Det var längesedan som jag hade det uppsatt. Efter det  tog jag på mig ett vitt linne samt ett par militärgröna shorts. Jag har till och med hunnit med att få i mig en kopp kaffe.

Idag är sommaren på besök. Ljuvliga sommar med sol och värme. Varför försvinner du så ofta? När jag har publicerat dessa rader, ska jag gå ut i hyreshusets stora trädgård och få en mängd naturligt D-vitamin på min kropp. Det visade sig att jag har brist på den vitaminen och nu vet jag också varför jag är/varit så trött och har sovit dåligt samt småilsk på allt och alla. Värst är all den muskelvärk jag har haft/har. Inte nog med att den finns, den flyttar sig också runt i kroppen. Det här med D-vitamin är något som skulle få ett eget inlägg någon regnig dag. Idag vill jag bara njuta av att finnas till. Inte tänka på bekymmer och oro för något. Ibland måste även jag få vara i lä av livet.

Medan jag njuter, ska en snäll själ förbarma sig över mina naglar både på tår och fingrar. Det är tur att det finns sådana personer runt mig. Vitt nagellack blir det den här gången. Det passar till alla kläder!

Min lunch kommer jag att inta i trädgården. Den består av lite ihopplock från kylen såsom bär, grönsaker lite rostbiff - ja, en GI lunch utan bröd -

Ha det bra i sommarSverige!

Ec