/ Allmänt /

NOVEMBERSOL HOS MIG OCH SNART HELG



Medan en sockerkaka med apelsin står i  ugnen passar jag på att skriva det här inlägget. Någon berättade för mig att vi alltid haft snö i Skåne den 10e november sedan 1906. Igår bröts det hela. Just nu skiner solen, men mina assistenter har sagt att det är något kyligare idag än igår. De frös om händerna. Själv kan jag inte uttala mig eftersom jag inte har varit eller tänker gå ut i eftermiddag eller i kväll. Det är så skönt att  slippa stressa på fredagar och inför helgen. Som ni vet, så vill jag kunna ägna tiden den här veckodagen åt mig själv. Lite piff här och där för trevnadens skull. Jag försöker även piffa upp mig själv inför fredagkvällen. Det spelar ingen roll om jag bara ska vara hemma. Det är så jag är. Jag vill bryta mönstret och känna att helgen står för dörren.

Jag har inga som helst planer för kommande weekend och det är ganska skönt. Förra lördagen och söndagen var det full fart här hemma. Min vän/assistent och jag höll på en omorganisering av mina garderober med mera och jag tror att vi slängde cirka tio kassar som jag hade bara stoppat in "så länge" men som sedan jag aldrig använde eller kommer att använda. Det känns skönt att öppna och se att allt är i ordning.

En annan sak som känns skönt är att i onsdags kunde jag lämna tillbaka en liten plattteve som jag har haft sedan i våras. I onsdags köpte jag en 32 tums plattteve. Det är samma märke som jag hade på den som de stals vid inbrottet i mars, då jag var inlagd på sjukhus. I kväll kommer jag att kunna njuta av att titta på "Idol" som jag vill I övrigt tänker jag försöka att ha sovmorgnar som jag nog behöver. Jag känner mig så trött. Under den senaste tiden har jag haft flera bredvidgångar på kort tid men nu är de över för den här gången. Så nu kan jag bättre koppla av. Under de närmsta tiden kommer jag att planera inför advent som är den 27e november, alltså om två veckor. Är det klokt?

Nu hör jag hur min kaffebryggare börjar puttra i köket. Det är trekaffet som är på gång om något för tidigt, så jag säger Trevlig Helg var än ni befinner er...

/Ec
#1 / / Gunilla:

Hej

Jag var ivåg på "Må bra helg" annordnad av NHR. Väldigt trevligt och roligt och framförallt intressanta möten med många trevliga gamla och nya bekantskaper. Vi var i Skåne v 44 på höstlovet och letade nytt fritidshus, vårt gamla fungerar inte för mig längre och som vi hyr kan vi inte bygga om. Hittade inget men söker vidare.



Kram Gunilla (från Communityn NHR)