/ Allmänt /

SNART STARTAR EN NY VECKA - VECKA 35 2012 .

 
Sista söndagen av sommaren 2012. Den här söndagen har jag i stort sett bara tagit det lugnt. Vädermässigt har det också varit ganska bra, så jag gav mig ner i city under eftermiddagen. Trots att det blåste var det lite skönt att promenera i sakta mak.
 
Jag minns när jag var barn och min familj gick söndagspromenader i Ystad och när mina föräldrar mötte någon bekant lyfte pappa på hatten. Tyvärr kände alla varandra i en småstad under mitten av 1950-talet, så ni kan tänka er hur det blev och hade någon då en dotter som inte "var som andra" visste alla och en var vad vi hette och pappas yrke. Jag undrar om det inte är därför som jag älskar storstäder. I dessa är man mer anonym och det gillar jag trots allt.
 
Efter att jag hade varit hemma cirka en timme, så kom det ett störtregn. Jag tackade de högre makterna att jag hann hem.
 
I kväll har jag småpysslat här hemma. Gjort klart ett paket som jag ska posta i morgon till en äldre släkting som fyller år mitt i veckan. Som middag hade jag kålpudding från frysen. Eftersom jag frusit in en rejäl bit, ansåg jag att det nog var onödigt med potatis till, även om det är godare så är det nyttigare utan. Hm, hur länge ska jag orka att vara nyttig och tänka på att träna en gång i veckan nu när jag fått en egen PT i mitt stall. Nå, jag ska försöka hålla ut ett par veckor ytterligare och se resultatet. Bara jag får ha kaffe, ett kex med ost och lyxmarmelad då och då.
 
Kommande vecka ska mitt hem få sig en ansiktslyftning. Med detta menar jag att jag ska göra sådant som jag inte gör varje månad som till exempel torka av samtliga skåpsluckor i köket etc. Nu börjar den tid på året då man kryper in i sina lägenheter medan höststormarna viner kring husen.
 
Ha en bra vecka därute!
 
/Ec