/ Allmänt /

PÅ JAKT EFTER ETT NAGELLACK

 
Bild: Petra Nyman
 
I eftermiddags gick jag ner i city. Jag gick till en av våra varuhuskedjor, där jag vet att de har ett amerikanskt märke som heter Essie. Nagellack hos Essie står för vad jag menar med kvalitet, även om priset är högre än andra märken. Det lönar sig i längden och dessutom får jag en större flaska, då jag köper det här amerikanska märket för ca 125:- När jag använder Essie och lägger underlack samt Topcoat, så kan jag ha snygga målade naglar i en vecka trots att jag skriver mycket.
 
 I höst ska vi tänka alla nyanser av grått, plommon och vinrött. Jag kom in i ett inslag som tv4 nyhetsmorgon hade i början av veckan, där de talade om vad the first lady in US hade för färg på naglarna. Hon har den färgen som visas på bilden ovan, men som ännu bara finns på salonger världen över. Emellertid tror jag att den nyansen kommer att kunna köpas i våra varuhus. Det vore bra, för i mitt fall är det lite svårt att gå till en salong för att fixa naglarna, då kanske min vänstra hand inte ger med sig att bli målad på grund av att mina fingrar kryper in i handflatan vid ovana situationer. Under de senaste åren har jag blivit noga med mina naglar och jag känner mig naken om jag inte har haft tid att måla de en vecka.
 
Kan nog säga att naglar, hår och dofter är det som jag sätter värde på att de/det är snyggt förutom kläder. Jo jag vet att det är inte bara utsidan hos en människa som räknas, men den är den som syns vid första ögonblicket. Min personliga åsikt är när man sitter i Permobil är det också ganska viktigt hur man ser ut. Det är inte alla som har möjlighet att upptäcka insidans kvalité.
 
Får väl forrtsätta min jakt på grått nagellack i nästa vecka, för ett sådant lack ska jag ha nu när det är höst. Envis som synden är jag så...
 
/Ec
 
Höst