/ KROPP OCH SJÄL /

ATT JAG ALDRIG LÄR MIG

 
GODAFTON Sverige! Jag har inte varit inne här på några dagar. Det känns som en evighet. Men så blir det emellanåt.Det här med att blogga är som ett gift (ett positivt sådant) som jag älskar och som känns underligt när jag inte gör det under några dagar. Att göra ett uppehåll är aldrig bra för min statistik, men jag har annat att syssla med förutom mitt arbetsledarskap och att hålla den här sidan vid liv. I kväll är jag ganska glad för under helgen som gick fick jag steg ett klart i mitt stora projekt. Nu är det bara att vänta på svar, något som inte ligger på mig. Det kommer när det kommer. Kanske kommer jag att skicka mina provtexter till ytterligare två personer men det har jag inte beslutat ännu.
 
Igår, måndag, började dagen så effektiv. Gick till min matbutik och köpte kattsand på förmiddagen. Våren tycks dröja för det var kallgrader och inte alls skönt. Det var nog bra att få lite luft inför eftermiddagen som jag ägnade åt en del privata och svåra mail att skriva till de mina. Jag som är van att formulera mig i skrift, höll på som Tom Hanks, i filmen "You´ve got mail", att radera den ena formuleringen efter den andra. Till sist blev jag nöjd. Jag åt min middag klockan 19 och då slängde jag i mig den, för jag hade andra saker på lut. Bäst att arbeta medan jag hade ångan uppe.
 
Att jag aldrig lär mig att det går åt skogen om jag stressar för mycket och dricker kaffe för att hålla mig pigg. Dagen slutade med våldsamma kramper i magen. Kunde inte sitta rakt upp utan jag satt hopkrupen i min stol och skulle se "Molanders" som jag inte vet något om idag, för jag mådde så illa från klockan 20.30 till 04.30, då jag äntligen kunde kasta upp. Så småningom försvann också dessa hemska kramper. Omkring klockan 05.30. kunde jag äntligen somna och sov djupt och gott till över klockan 11.00 i förmiddags.
 
Idag har jag mest softat runt i lägenheten och varit noga med att få i mig vätska och lite mat. Även om magen är öm fortfarande så är det ingenting mot igår. Snart ska jag krypa till kojs, men innan dess måste jag dricka något igen för jag är törstig, något som är olikt mig. Kanske jag ser lite på "skenet bedrar" medan jag släcker min törst.
 
/Ec
 
 
 
Hälsa