/ Allmänt /

I MORGON - EN ANNAN DAG -

 
 
Ännu har en dag av mitt liv snart gått och kommer aldrig mer igen. Snart ska jag gå och lägga mig. I kväll har jag inte gjort mycket nytta - Sett Maestro på SVT och sista delen av "Så blev vi Hollywoodfruar" under vilka jag skrattade lite. Jag tog min kvällsfika under programmen. Försökte slå två flugor i en smäll. Har också sänt iväg två sms. Så har min kväll sett ut fram till den här stunden, då jag sitter här och skriver ihop ett inlägg. Orsaken är att skrivandet gör mig mindre nervös. Nu måste jag fukosera på min text och inte låta mina tankar löpa iväg till vad som jag ska göra i morgon. Allt har sin tid. Varför oroa sig i förväg? Nej, lev i nuet och koppla av när tillfället ges.
 
Det som jag ska göra i morgon tillhör mitt "jobb". En mindre rolig del av det, men som jag måste göra ibland. Beslutet har jag fattat. Nu är det bara att formulera det i ord och vara tydlig. Att ha hand om sin personal betyder att jag ibland  ger positiv omdömen. Då och då måste jag även ge kritik, positiv sådan för att få folk att växa, men som sagt: Det finns stunder då jag inser att det måste till ett beslut som tyvärr kanske sårar en människa. Jag har givit chans på chans utan resultat. Jag bör ju tänka på mig själv och på mitt liv. Det är inte  värt att riskera min egen hälsa för att någon ska ha jobb - ett jobb som inte fungerar så bra.
 
Nu ska jag strosa omkring en kvart i lägenheten före jag lägger mig. Tror att jag ska lyssna lite på radion och på "vaken". Hoppas musiken i natt är bra att somna till. För...
 
"I morgon är en annan dag"
 
/ Ec
Mitt arbetsledarskap