/ Allmänt /

EC:S PENNA ANTECKNAR 44

 
 
Det är den sista söndagen i oktober. I helgen har vi satt tillbaka klockan en timme och med ens fått "normaltid".Konstigt, men så är det! Vi fick en hel timme extra att sova under natten som gick. Inte dumt för den som är morgontrött som mig. Klev ur sängen cirka klockan 9.20 till en dag som verkligen har varit höstlik. Här i Sveriges tredje stad har det blåst ganska kraftigt och nu hör jag regnet slå på fönsterrutan. Detta gör att jag har en behaglig känsla inom mig. En skön känsla av att få stanna inne i värmen och söndagkvällsstämningen .
 
I kväll är det viktigt att försöka behålla den stämningen så länge som möjligt, eftersom jag vet vad som väntar mig under en tid framöver. Nu ska jag jobba hårt med att få två nya assistenter inkörda i min vardag. Ett arbete som inte är gjort på en kafferast. Det kan ta upp till månader före ett sådant arbete är slutfört och jag vet hur det har gått. Att jobba intensivt under veckorna betyder att helgerna blir ett stort andningshål, där jag kan koppla av och vara mig själv.
 
Kanske mitt arbete som arbetsledare eller boss påverkar också min stora passion. Men som jag har sagt tidigare: Jag är tvungen att se till att min vardag flyter på, annars fungerar inte jag. Så enkelt är det! Om jag inte är alltför trött, så kommer jag att ägna helgerna till att skriva. Det som jag måste göra för att må bra.
 
Resten av kvällen tänker jag ta det lugnt. Titta lite på teve, se till så att atterna har vad de behöver och avsluta kvällen med en kopp te och kanske en nattmacka. Därefter tänker jag krypa till kojs och lyssna lite på "vaken" före John Blund kommer. I morgon ber jag om väckning klockan kvart över sju, så jag inte är så nyvaken då assistenten ringer på dörren klockan åtta.
 
Trevlig vecka så hörs vi snart igen!
 
/Ec
 
 
 
Helger, avkoppling, / Mitt arbetsledarskap