/ Allmänt /

FREDAGEN DEN 21 FEBRUARI 2014 - EN STOR DAG FÖR VÅR KUNGAFAMILJ -

Bild: Google
 

"Klockan 22.41, lokal tid i New York, för två timmar sedan, fick prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill en dotter, meddelar Riksmarskalk Svante Lindqvist på Hovets sajt".

– "Barn ökar per automatik populariteten. Det var så när kungen och Silvia fick barn, och när Viktoria fick barn. Det här är knappast ett barn som kommer att hamna på någon tron, men det kommer att bli mycket uppmärksammat ändå, säger han.
Han tror inte det är någon risk att Madeleines dotter blir mer amerikansk än svensk.

– Det hade varit roligare om barnets fötts här hemma, och hade det varit Viktoria hade det nog inte varit möjligt eller lämpligt att föda utomlands. Men familjen kommer nog att sköta det här på rätt sätt. Flickan kommer nog att vara hemma rätt så mycket. Jag tror inte hon blir amerikansk, säger Hedman".(källa från dagens media)

 Herr Christopher ONeill var med på förlossningen och säger till media att dottern är lika vacker som sin mamma.
 
Den första bilden väntas komma någongång i nästa vecka. Nu har lilla Estelle fått sin första kusin. De kommer nog att ha ganska roligt eftersom det är bara två år som skiljer dem åt. Att det är ett stort hav mellan, betyder inte så mycket. Nu när de har den nya tekniken att tillgå.
 
/Ec
KUNGLIGT