/ Allmänt /

ETT KORT GÄSTSPEL INFÖR EN HELG I JULI

 
har ni mighär igen om även för en stund. Det blir som rubriken säger ett litet gästspel. Det är svårt för mig att hålla mig borta från den här sidan. Nu när det snart är en weekend mitt i sommaren, och vilken sommar sen, vill jag passa på att önska mina läsare en trevlig weekend. Bara njut och ha det bra. Det är alltför sällan som vi har en sådan sommar med ett kraftigt högtryck som sträcker sig mot 30 grader och en sol som bara lyser och lyser. Inte en molntuss syns på himlen. Så har det varit sedan i onsdags i min hemstad. Jag måste erkänna att det är lite jobbigt att behöva utföra något, där man behöver använda huvudet på det ena eller andra sättet. men jag betar av saker efter hand och det går bra.
 
I onsdags blev jag redan färdig med en sak till en tävling som anordnas av en veckotidning. Nu ska den bara ligga och mogna innan jag skickar in den per post till  tidningen. Snart är det dags att starta projekt nummer två. Här kommer jag att vara lite petigare eftersom mitt arbete ska skickas in till tidskriften Skriva. Också här per post. I september har jag deadline för min tredje sak och på den kommer jag att fila länge och väl, eftersom om allt går min väg, vilket jag hoppas, så kan det betyda mycket för mig framöver.
 
Tyvärr är det svårare att vara arbetsledare så här mitt i sommraren på grund av att jag inte kan släppa taget bara för en minut. Det tar på min energi och det betyder i sin tur, om jag har otur, att jag inte orkar med mitt skrivande. Absolut inte att vara social över en fika. Lite synd! Den svenska sommaren är, som ni vet, kort för att hinna med allt som jag skulle vilja. Förutom mitt arbetsledarskap har jag en massa papper som jag måste ta mig an varje månad. Det blir en större börda med åren. Allt ska checkas! Men men...
 
Den här weekenden som kommer planerar jag att vila och kanske sola om vädret tillåter. Hoppas ni kan göra detsamma kära läsare.
 
/Ec
Helger, avkoppling, / Mitt arbetsledarskap / Sol, värme, skrivandet