/ LIVETS NJUTNINGAR /

UNDERBAR SOMMARPRESENT

 
Bild: Kicks
 
Sådan fin och härlig sommarpresent jag fick i torsdagskväll - Hugo Boss har kommit med en sommardoft 2014 som heter Boss Orange Woman. Den är helt underbar, men jag är en Bossälskare så det vore konstigt om jag inte hade gillat hans nya doft. När jag skriver det här inlägget sitter den på mig och den doftar verkligen frisk och somrig utan att vara söt. Jag passar på att tacka den person som jag fick min sommarpresent av. Den ska jag verkligen bära med glädje den här sommaren och även fram i höst. Hösten som kommer att bli min på många olika sätt.
 
här beskrivs Hugo Boss Orange Woman:
" En fängslande doft som är inspirerad av den mångfacetterade kvinnan och karaktäriserar en modern kvinnlighet. Omsluter passionen och kreativiteten i BOSS Orange, en av linjerna i modehuset. Noter: Äpple, Vita Blommor, Apelsinblomma, Kanel, Vanilj och Sandelträ.
 
Jag är en parfymfreak av stora mått. Jag småler och minns pappas ord därhemma på Gregersgatan i min hemstad: "Hoppas du gifter dig med en kille som har en tjock plånbok, för du är dyr i drift”. Men kära pappa någon kille eller man med mycket pengar på bankomatkortet har jag inte än idag, men min svaghet för lyxiga dofter och att se proper ut finns ju nedärvt i mina gener. Det går aldrig ur så länge jag lever! 
 
 /Ec
 
 
Passion / sommarkänsla