/ KROPP OCH SJÄL /

TRENDER I VÅR

 
 
Ny vår och nya skönhetsprodukter för oss som är intresserade av mode & skönhet. Som ni vet som följer mig har jag två passioner då det gäller det här. Den första passionen är ljuvliga dofter. Bäst tycker jag om Hugo Boss & Calvin Klein. Under flera år har jag köpt eller fått hans sommardoft One Summer. En doft för både män och kvinnor. 
 
"CK One Summer 2015 avspeglar den ultimata avkopplande sommar ögonblick Sola i solen. Det meddelade känslan av uppfriskande och soldränkta bliss aktiveras med varma undecurrents. Doften är en uppfriskande, energisk och flammande citrus - aromatiska. Den öppnar med överens av gin tonic som leder till hjärtat av stjärnanis och basen av bärnsten trä. Finns som 100 ml Eau de Toilette."(Källa fragrantica.)
 
 
Den andra passionen som jag har fått under senare år är nagellack. Tycker om att se välvårdad ut när det gäller mina händer. Jag blev överlycklig då jag hittade ett, i mitt tycke, bra märke - Essie - I det här märket finns också ett underlack samt ett överlack som fungerar för mig. Om jag tar på ett lager underlack och ett lager färg den ena dagen och låter det torka rejält till nästa dag. Då målar jag ytterligare ett lager färg samt tar ett lager överlack. Gör jag det här, så håller nagellacket under två veckor, fast jag skriver och använder min ena hand mycket. Essies underlack är också stärkande.
 
 
Ibland använder jag en läppenna för att få lite lyster på mina läppar.I vår finns det färgade läppennor som inte bara räddar torra läppar utan även ger vacker färg. Det finns tre olika trender i vår angående våra läppar:
 
1. "den naturliga läppen som du får till med ett halvmatt läppstift i en nyans som matchar eller är en smula mörkare eller ljusare än din naturliga läppfärg. Den här trenden tilltalar mig.
2. en annan stor trend i vår är just den matta läppen, gärna i en riktigt röd eller plommonrosa färg som drar åt körsbär. 
3. För den modiga är knalliga läppar, gärna i lite mer galana färger så som ljusblått, en het trend i vår – också där gärna med en matt finish".(Källa Damernas Värld)
 
Om det är trevligt att "fixa till sig ibland", så är det till sist insidan hos en person som räknas trots allt. Glöm inte det. Mamma var noga med att vi barn skulle vara hela och rena samt se propra ut. Det sitter i mig, hur gammal jag än blir.  
 
/Ec
 
 
Passion / Trender / Vår