/ TV & RADIO /

MINA BÄSTA MINNEN FRÅN OS I RIO 2016

Bild svt
bild google
 
bild google
 
I natt tar OS-festen i Rio slut.Sorgligt att jag inte hann att se mera av spelen än vad jag gjorde. Så är livet ibland! Tre minnen stoppar jag in i minnesarkiv, vilka var helt sagolika, härliga och enorma att få uppleva. Självklart är de från sporter som jag älskar. 
 
Jag fick se när Sara Sjöström slog världsrekord och tog guld i sin paradgren 100 meter fjärilsim i början av OSdagarna. Hon är bara så grym och hon har inga nerver.
 
Helgen efter Sjöström klev Henrik Stensson ut på greenen. Det var första gången som golf var med i OS. Jag satt och njöt av Stensson spel och kaske också av hans häck, vilken inte är så dum. Golf gör mig lugn.
 
I kväll hade jag så möjlighet att se en rafflande handbollsfinal mellan Frankrike - Danmark. Gud, vad den var spännande och skiftade hela tiden. Danmark tog guldet och vann med 28 - 26. Jag hade svårt att sitta stilla. Handboll har och förblir min sport. Minns så tydligt när pappa och jag såg matcher på söndagarna under två år. Hur jag satt bredvid lagbänkarna när det inte gick att få rullstolen någon annanstans i hallarna. Så jag vet hur hård en handbollsboll kan vara. När lagledarna sa "ducka" så visste jag vad det var frågan om.
 
/Ec
minnesspår / sport