/ Allmänt /

NYTT PÅ NAGEL- OCH DOFTFRONTEN

Min egen bild april 2017
 
Veckan började i hastigt tempo, men det var ju självvalt. Efter en stunds lyssnande på "Halvvägs av Fredrik Reinfeldt som jag just nu läser via min mobil. Har laddat appen Bookbeat, något jag inte ångrar. Äntligen kan jag läsa eller rättare sagt höra böcker igen! Underbart! Sedan snart två veckor tillbaka, så sitter jag i sängen på morgonen och kvällen före jag möter dagen och innan en dag är slut. Det är min egentid!
 
 Jag steg upp och drack mitt morgonte i all hast. Trots att det regnade, blåste och var ruskigt kallt, ville jag så gärna rusa ner i city och köpa lite lyx nu när det snart ska bli vår. Dessutom skulle jag ha två anställninggsintervjuer på eftermiddagen, så jag ville se proper ut. Första intrycket är alltid det man minns! Nåväl två minuter innan mitt närmsta köpcentra slog upp dörrarna, fanns jag på plats. Gick direkt till den butiken där de sålde mitt lyx. Dagen innan hade jag kollat var det fanns. Jag hade ju inte tid att gå och leta över hela centrat.
 
Snart höll jag årets CK "One Summer" och Essies nagellack 275 i min hand, men min plånbok var lättare på vägen hem än på vägen till city. Smålog på hemvägen, kunde höra pappas ord som sade: "Du har dyr smak på allt". Vad han menade med ordet allt tror jag han även lade in män. Kanske hade han rätt, eftersom jag lever singel vid min ålder.
 
När jag tvättat håret och klippt topparna samt satt upp det i en svans, kunde jag inte hålla mig längre. Jag hämtade CK One Summer och sprayade några sprut. Åh, vad jag njöt av doften! Han kan det där att få fram underbara friska dofter. I år beskrivs hans sommar så här: "

One Summer är en limited edition doft i begränsad upplaga. En förlängning av den ikoniska CK One - energisk, ljus och frisk. CK One Summer är en unisex doft för både män och kvinnor inspirerad av den brinnande hettan i öknen, en svalkande och uppfriskande doft som fångar den elektriska energin och värmen från solen.Toppnoter: Gurka, Citron, Lime.Hjärtnoter: Ingefära, vitpeppar, saffran. Basnoter: Musk, guiacträ.".( källa grandparfym)

Efter lunch och mellan två maskiner hann jag med att måla ett lager av mitt nya Essie 275 vilket beskrivs så här: "Essie 275 A Cut Above är ett nagellack av högsta kvalitet från det älskade och kända varumärket Essie som är det självklara färgvalet för skönhetsexperter, branschfolk, kändisar och konsumenter. Välkommen in i Essies värld av färgsprakande nagellack av hög kvalitet och breda sortiment med klassiska och trendiga färger".(Källa grandparfym)

 

Så här blev färgen på min hand! Själv är jag nöjd!

 
/Ec

 

 
Passion / Trender / Vår