/ BLOGGBLAD 2019 /

BLOGGBLAD NUMMER 6 2017

 
 
Åh, vilken härlig lördag jag har haft! Den allra första lördagen i augusti. Jag har upplevt dagen som stillsam och tro mig eller inte - solig - Efter en ganska jobbig vecka, har jag kommit ner i varv - fått bara vara - Det här är exstremt viktigt för min del numera, då jag har "svängdörrprincipen" här hemma under veckorna. Skulle önska att jag kunde leva det liv jag levde före psoriasisen, bukhinneoperationen under vilken också "Herr Fistel" i magen uppstod. Som tur är har jag inte ont av den, men det är ju jobbigt att behöva kolla så att inte vätskan från gallan läcker. Då måste jag byta plåster.Under sommaren har den lugnat sig, så i nuläget håller ett plåster mellan ett dygn upp till 27 timmar. Det har gjort att läkarna inte vill öppna mig som det var meningen från början utan de har en plan B, som vi ska diskutera mera om den 31:e augusti. Sist som jag var på läkarbesök angående fisteln, skojade läkaren och menade:"Vem vet, den har slutat läcka av sig själv nästa gång vi ses". Nu tror jag inte att det blir så även om uder har skett förr. Det är i alla fall skönt att jag slipper ett större ingrepp efter sommaren.
 
Har mycket mer besvär av den ledvärk som jag  fått genom min psoriasis. På måndag ska jag träffa en reumatolog i Lund för att höra om det finns någon behanding. De talar om systembehandling. Jag inser att de måste göra något eftersom jag påverkas av värken i min vardag.
 
I kväll ska jag slänga mig i tevesoffan och se friidrott-VM. Sist men inte minst så är det herrarnas 100 meters lopp ikväll. Det är semifinal vid 20.05 och final vid 22.45. Där gör Usain Bolt sitt sista mästerskapslopp.Starten var dålig, men det blev bättre och bättre, sa Bolt till SVT sport igår" (Källa Svt.se) Jag har alltid tyckt att Bolt har varit rolig att se på, så jag kommer nog att sakna honom!
 
Måtte det bli sol och lagom varmt i morgon, så jag kan njuta på en bänk i hyreshusets trädgård av att lyssna på någon ljudbok eller fundera vidare på mitt projekt och glömma verkligheten för en stund.
 
Nu väntar uppladdningen inför Bolts semifinal. Kanske tar jag mig en cider i augustikvällen och en halv dessert. Man måste njuta av livet! Hoppas mina läsare gör detsamma!
 
.
 
/Ec
Helger, avkoppling, / Hälsa / sommarkänsla / sport