/ Allmänt /

STREETFOOD ÄR HÄR

Min egen bild Folkets Park maj 2017
 
Igår, söndag, var jag för lat för att laga mat hemma. Jag kan bli det, även om jag älskar stå i köket.. Jag har haft eller har två arbetssamma veckor, så jag känner mig lite slut och behöver koppla av om jag så säger. Igår kom dessutom värmen på besök. Då är det härligt att gå ut. Ni som följer mig, vet att jag bor ett stenkast från Folkets Park. Under den här sommaren finns det en nyhet nämligen streetfood. Slängde på mig en kofta och gick ner och kollade vad som erbjöds.
 
Intresset var stort den här söndagen eller så kom jag i lunchrusningen. Till slut bestämde jag mig för att testa en liten hamburgare med bröd. " Meal on wheels" serverar klassiska streetfoodsrätter som hamburgare och  sh tacos tillagade med stor omsorg och noga utvalda råvaror.Köttet till hamburgarna kommer från skånska gårdar, där korna går ute och betar gräs året runt och brödet bakas på ett bageri i Malmö så långt det är möjligt. Bakom meal on wheels står Casual Streetfood". (källa häftet i Gott Sällskap)
 
Men jag såg även att det fanns en vagn med Casseroll (grytor, fylliga soppor, nybakat bröd varma och kalla drycker). Jag upptäckte också att här fanns också ett grönt alternativ. Här kunde man få näroldat potatis med dippsåser. I Folkets Park finns tillfälle att testa vietnamesisk mat - Nois - Du kan testa mat från Afika, the Masala box,simple  foodtruck och sist men inte minst "Vegan soul train" (se bilden). Det finns mat för alla smaker och behov. Jag tycker absolut du ska testa streetfood!
 
 
/Ec
 
 
Mat och Dryck