/ Allmänt /

VAD GÖR MAN INTE?

Min egen bild Malmö September 2017
 
i går - söndag - när jag drack min första kopp kaffe för dagen, tittade jag i den senaste katalogen från Kicks. Jag hade på känn att det var några specialerbjudande på höstens make up. Behövde inte bläddra länge förrän jag fann vad jag önskade mig. Kicks hade specialerbjudande på Essies höstfärger. Två av de (se bilden nedan) tyckte jag genast om och jag intalade mig att de färgerna var också väldigt användbara för min del. Färgerna går ju  ihop med mina kläder och det är super viktigt! Det finns personer i min närhet som säger " fröken match. com". Kanske har de rätt!
 
Eftersom det var helg, blev det extra lång stund vid köksbordet. Då jag var färdig med mina rutiner beslutade jag mig för att införskaffa nagellacken den här söndagen, då jag inte hade så mycket annat. Det  var dessutom soligt när jag såg ut genom köksfönstret. När jag kom ut på min gata, märkte jag de svarta molnen, men jag tänkte att jag hinner ner. City ligger bara cirka tjugo minuter från där jag bor. Skurar brukar gå över mycket snabbt.
 
Jag köpte mina nagellack och jag var glad. Sparade 30 kronor per styck. När jag skulle gå ut från köpscentrat, hade det börjat regna så smått. Eftersom det blev mer medan jag gick, så kom jag på att gå inom i en mataffär för att hitta någon billig middagsmat till idag och mycket riktigt  fann jag ett paket strömming för 40 kr. Den tog jag direkt. När jag kom ut från mataffären, regnade det mer än när jag hade gått in, men det är en kort bit hem, så jag valde att gå. Snart upptäckte jag att regnet forsade ner och det kom även hagel. Det slog mot mitt ansikte som gjorde ont. Då beslöt jag att stå och vänta under en markis. Det var bara det att regnet med haglet inte ville ge med sig. Till slut körde jag hem.
 
Resten av dagen gick åt till att byta kläder, allt var vått och torka dem. Det droppade från permobilen ned på mina golv i lägenheten. Aldrig förr har det varit så gott med varmt kaffe som igår.Men vad gör man inte för två snygga nagellack?
 
Min egen bild september 2017
 
/Ec
 
 
 
Höst / Passion