/ BLOGGBLAD 2020 /

BLOGGBLAD NUMER 7 2018

 Min egen bild hösten 2016
 
Det är fredag i mitten av september: Tänk, vad tiden rusar iväg! Det är förvånadsvärt att sommarvärmen håller i sig hos mig. Vid lunchtid hade jag över tjugo grader, men det stormade så att fönstret flög upp och ut ur sovrummet/arbetsrummet kom katten som skjuten av en kanon. Samtidigt föll två blomkrukor i kras. Nu några timmar efteråt smattrar det första höstregnet mot min ruta, så nu är verkligen hösten på intågande. Jag som är en "höstmänniska" har längtat efter det här. Den här årstiden skapar lugn och harmoni, tid för så mycket som jag gillar - Lite "hemmafix", laga grytor av olika slag, läsa en bra bok eller se en film. Hösten är verkligen härlig och underbar! Med åren har jag blivit även en inomhusmänniska, så när hösten kommer, slipper jag att ha dåligt samvete för att jag vill hellre vara inne än utomhus.
 
Ni som följer mig, har säkert undrat om något har hänt mig efttersom jag bara har publicerat ett inlägg i september.Jag kan lugna er med att allting är som vanligt, inga större krämpor. Min klåda är fortfarande jobbig och helst på nätterna, då jag behöver sova för att vara pigg på dagarna. Mår bättre än på länge och tur är väl det eftersom jag har mycket att göra med mitt arbetsledarskap. I september har jag rekryterat/rekryterar personal, vilket är en jobbig process. Det här gör att det tar all min kraft. I förlängningen innebär det här att mitt skrivande, som jag verkligen brinner för, blir lidande. Tyvärr finns det dagar då jag avskyr min situation och undrar "varför just jag". Eftersom jag är ett fun av livet och vill se vad som döljer sig bakom nästa hörn, så reser jag mig ganska snart igen...Tur att jag har den förmågan! När saker rörande mitt arbetsledarskap har lugnat ner sig en smula, hoppas jag få tid till mitt skrivande i större utsträckning.
 
Fredagskväll under hösten betyder att jag äter något gott medan jag ser på "Idol" och dricker någon god cider och bara njuter av att en helg står för dörren och att min vän/assistent är här varje lördag. Han gör sådana underbart härliga frukostar och så får jag kaffe på sängen då jag vaknar. Han är guld värd! Lördagar är mina andningshål.
 
 /Ec
Hälsa / Höst / Mitt arbetsledarskap / mitt skrivande