/ Allmänt /

EC:S PENNA ANTECKNAR 2

EC;S PENNA

i kväll orkar jag inte skriva mycket. Mår inte så bra just nu! Augustis sista dag blev dyster för min del. Alla gör vi våra val här i livet, så även jag! Jag måste kunna ändra lite på min situation. Det är svårt då man är funktionshindrad. Upplever att människor tycker att jag ska vara tacksam - ett ord som jag hatar - att de vill vara här i mitt privata hem och hjälpa mig med det som är så självklart för andra att göra på egen hand. Tro f... att jag föredrar att hålla tyst eller att gå i samma lunk år in och år ut. Nu ville jag testa något nytt. Jag var beredd att det skulle bli en diskussion och kamp, där jag behövde använda alla mina psykologiska kunskaper för att vara iskall.
Jag förstår inte varför reaktionen kom idag, för det var ju 14 dagar sedan jag sade ifrån att jag skulle texta ett nytt system i höst. Eftermiddagen började lugn och skön, men sedan helt plötsligt vände personen handen utan att jag sagt något. Nåväl, personen har kanske en orsak till sitt beteende. Hon lät mig veta en sanning om mig som jag borde tåla. Den var: Var rädd om dina assistenter och lär dig skilja mellan privat och jobb.
Hoppas jag kan gå in i september med den framtidstro jag hade i onsdags. Jag har för en gång skull gjort ett eget val och det känns skönt!

Av Ewacarin Holmqvist