/ Allmänt /

OM HELGFRID EN SÖNDAG I OKTOBER

Det har hunnit bli midnatt innan jag publicerar några rader. Vi har också gått över till normaltid eller som vi numera säger i folkmun vintertid under den här helgen. Det blev mörkt tidigare i går. Nåväl, vi vänjer oss nog så småningom.

Den sista söndagen i oktober dominerades av helgfrid. Är det sant att det bara är två månader kvar på år 2007? Tiden rusar fram. Jag har inte gjort så mycket annat än att ha varit den här söndagen. Det blev en del tevetittande, mest repriser från veckan som gått och en massa god mat.

Under kvällen såg jag långfilmen "Mona-Lisas Leendemed Julia Robert .Jag tycker inte den tillhör hennes allra bästa filmer, även om miljön var trovärdig och från tiden då jag var barn.

Hoppas den kommande veckan blir bra för oss alla. Själv kommer jag nog att ägna en del tid åt min skrivskola. Den har fått stå tillbaka för akuta saker som har rört min assistans. Om vädret tillåter mitt i veckan ska jag kanske ta mig upp i stan och fönstershoppa. Det var så längesean!  Höstmodet är nu i full gång och för en klädgalen person är det alltid trevligt att kolla in.

Sov gott var mina läsare än befinner sig!


Av Ewacarin Holmqvist