/ Allmänt /

GRATTIS ESTELLE

 
 
 
 
Foto Linda Brosström Kungahuset
 
Tänk vad tiden går! Idag fyller prinsessan Estelle sju år.Hurra!
 
"Hur födelsedagskalaset firas är privat men man kan nog anta att det blir både tårta, ballonger, godis och presenter.

Kanske kommer farmor och farfar på besök från Ockelbo men mormor och morfar får fira Estelle senare eftersom kungaparets plikter kommer i vägen. De befinner sig nämligen, enligt Svensk Damtidning, i Österrike för att följa och stödja de svenska skidåkarna i VM i nordisk skidsport. Men, men det går ju alltid att fira via FaceTime…

Visst är det många roliga och söta bilder vi minns av Estelle under hennes första sju år. Det är tydligt att det är en glad, nyfiken, aktiv, snäll och pratglad liten sjuårig prinsessa vi har.

 Estelles första skoldag

Redan i augusti förra året, 2018, klarade Hennes Kungliga Höghet, Prinsessa av Sverige, Hertiginna av Östergötland; eller som vi är glada att få kalla henne till vardags Estelle; av skolstarten då hon började i förskoleklass på skolan Campus Manilla ute på Djurgården. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel följde naturligtvis med henne till skolan på denna lite högtidliga och viktiga dag i alla barns liv"(källa Hemmets Veckotidning)

En prinsessa med  fart

Estelle är en aktiv tjej. Precis som Victoria och Daniel tycker hon om att röra på sig och vara ute i naturen. Sport är något hela kungafamiljen är mycket intresserade av sedan lång tid tillbaka"(källa Hemmets Veckotidning)

 Bild Jonas Ekströmer/TT
 
/Ec