/ Allmänt /

EC:S PENNA ANTECKNAR 26fredagskväll. Idag har jag haft en alldeles vanlig fredag som jag har en gång i månaden, då min vän/assistent är hos mig. Jag hade nästan glömt hur det känns att sova tills jag vaknar eller hur det var att gå upp i sakta mak, tvätta mig och klä på mig något favorit plagg. Hade nästan glömt hur helgfrukostar smakar av lite av varje på en tallrik. Idag innehöll den även någon av kommande säsongs bär i en liten fruktsallad. Jag satt där i mitt kök och bara njöt och tog det lugnt, något som jag behövde. Känner mig lite slutkörd mentalt. Skulle behöva en tids semester men när...Är glad för att jag får ha ytterligare två dagar i stillhet och med de som betyder mer för mig än någon tror.

Min vän/assistent lagade en gryta med Thailändsk touch som var god, fast "kocken" var inte nöjd. Han skulle bara veta vad jag har ätit de senaste två veckorna. Då var där inget lugn och ro vid köksbordet, där var inte heller något mys. Ibland jobbade jag också medan jag åt. 

Den här fredagskvällen som är regnig och kall för årstiden, kommer att avslutas med en cider i TV-soffan och lite mys-prat  om det mesta och ingenting innan jag hoppar i säng.

Trevlig helg!

/Ec