/ Allmänt /

TREVLIG ADVENT I SLOTT OCH KOJA!
i mitt senaste inlägg önskade jag Er alla En Trevlig Advent eftersom jag inte trodde att jag skulle skriva något inlägg idag. Lusten för att skriva finns alltid inom mig, men det är ju tiden som oftast saknas. Sitter i mitt sovrum och i en vrå som har också blivit min privata zon, där jag har min trogna vän ( datorn ) och har en stund över. Något gott kan vi ju upprepa många gånger, alltså Trevlig Advent var ni än befinner er!

I förmiddags satte jag upp mina ljusstakar och stjärna, så nu är mitt hem adventssmyckat. Det är en viss känsla när man tänder dem för allra första gången under säsongen. Lägenheten får ett annat sken som är mysigare och varmare än med de vanliga smålamporna. Tyvärr har vi fortfarande det gråtrista dis kvar - Diset som gör att det inte blir någon dag utan halvmörker under hela söndagen - Men...

I nyhetsmorgon söndag, sjöng Peter Jöback in adventen. Jag hann bara se den andra låten som han avslutade programmet med eftersom jag steg upp sent, men tack och lov har jag tv4 anytime, så jag kan ju sätta mig i kväll och lyssna på honom. Tv4 anytime kostar bara 49 kr/mån och då kan jag titta på samtliga tv4:s program när jag vill och kan och hur många gånger som helst. Den lyxen unnar jag mig.

Nu ska jag gå och dricka eftermiddagskaffe med mjuk pepparkaka dock ej hembakad. Kanske tar jag en klick hjortronsylt på som jag tycker passar till mjuk pepparkaka. Den här eftermiddagen ska jag bara mysa och känna att det är helg! Jag har lagt i "Absolut X-mas" i min musikanläggning. Kanske lyssnar jag på  några spår av den CD:n.

Ha en bra vecka därute!


Av Ewacarin Holmqvist