/ Allmänt /

DE VAR SÅ FINA TILLSAMMANS

[Bild: Linda Lampenius FOTO:TV4]

Bild: Tv4

Just nu sitter jag och är smått chockad. Hur röstar svenska folket? Varför ska de rösta och ha halva makten? Programmet Let's Dance är visserligen en tävling, men ändå en underhållning av stora mått. Har vi svenskar ingen smak för vackert och bra utförande? Förlåt, om jag är partisk, men i kväll dansade Linda & Daniel lite sämre än vanligt, men det här paret var ju ett favoritpar både hos juryn och hos oss, men i kväll tittade nog deras fans på "så ska det låta" och glömde bort att rösta. Så fort kan det gå och det paret som inte ens var födda på 80-talet, då danserna var från i kväll, gjorde bort sig totalt. Ändå är de kvar i tävlingen!

Men aldrig ska jag glömma Linda & Daniels vals som de dansade för två veckor sedan. En långsam vals till Magnus Ugglas låt "Pärlor för svin". De var så fina tillsammans, så vackert klädda och Daniel hade gjort en mycket bra korriografi till valsen. Han lät visa Linda sin empati. Han fick sin partner att lysa. Jag rös den gången....

Nu övergår jag till "så ska det låta" Eller så sover jag varje fredagskväll, nu när jag inte får se Daniel virvla med Linda i sina armar. Hoppas att jag får se Daniel da Silva någon annan gång i ett annat sammanhang.


Av Ewacarin Holmqvist