/ Allmänt /

SNART HELG - HÖSTENS FÖRSTA -

 
Sen fredagkväll den 31:e augusti 2012. Jag har smugit ifrån mitt fredagsmys med la familia för att skriva några rader före vi går in i september. Slutet av augusti blev kaostisk på många sätt. Det har tagit all min tid trots att jag älskar att sitta här i mitt sov- och arbetsrum och bara skriva, skriva och åter skriva. Men allt har sin tid. När jag får ordning och reda på min vardag, så att den flyter ....
 
I morgon är det september - Första helgen under hösten 2012.- Efter den här veckan som gått tänker jag bara koppla av. Jag vet inte hur mycket jag kommer att sitta vid datorn - Det kommer nog att bli en del för när jag sitter här försvinner alla problem i min vardag. Då har jag fokus på att publicera inlägg och göra de så bra som det är möjligt.
 
Så i morgon drar jag på mig en sliten tröja som är lång och så där härligt urtvättad ni vet som jag har endast här hemma och bland "känt folk". I morgon spelar vädret ingen roll för jag tänker inte gå utanför ytterdörren. Det får gärna regna. Det är så mysigt när regnet slår mot rutan och jag får en behaglig känsla inom mig att jag inte är tvungen att gå ut.
 
Tänker bara göra det som faller mig in. Äta gott och så vidare. Hoppas ni kan göra detsamma.
 
/Ec