/ FILM, TEATER OCH MUSIK /

NÄR JAG KOPPLAR AV SER JAG FILMER

Danielle Steel Bild Google
 
"Danielle Steel,, född 14 augusti 1947 i New York i New York, är en amerikansk författare. Steel skrev sin första roman när hon var 19 år Hon är en av världens bäst säljande författare och är med i Guinness rekordbok för att ha varit representerad på New York Times bästsäljarlista 390 veckor i följd. Ett tjugotal av hennes böcker har filmatiserats för TV  
 
Förutom sina romaner har hon skrivit en rad barnböcker och boken His Bright Light, om sin son, Nick Traina, som begick självmord till följd av bipolär sjukdom. Efter sonens död grundade Steel stiftelsen "The Nick Traina Foundation" med syftet att stödja organisationer som arbetar med psykiskt sjuka. Hon har även grundat en annan stiftelse som arbetar för hemlösa.
 

Steel bor i San Francisco och Paris och ger sällan intervjuer. Under ett par år drev hon ett konstgalleri".(Källa Wikipedia)

En av Steels böcker heter förändringar (Changes) från 1988 och har även filmatiserats. När jag vill koppla av från allt i min vardag, då slår jag mig ner i tevesoffan och ser en film som innehåller både romantik,  vackra miljöer  och vackra människor. Det är underbart skönt att få vara romantisk för några timmar och att bara bli serverad en historia, där jag inte behöver tänka. En sådan film är just förändringar.
 
Handlingen:
 
"Melanie Adams (Cheryl Ladd) är en mycket framgångsrik nyhetsjournalist på amerikansk tv. På en reportageresa till Los Angeles möter hon hjärtspecialisten Peter Hallam (Michael Nouri) och kärlek uppstår. Men med de heta känslorna följer många problem. Vågar de satsa på en framtid tillsammans? Kommer Melanies tonårsbarn att vilja flytta med till Los Angeles? Kan Peters barn acceptera en styvmor medan de fortfarande sörjer sin riktiga mamma?" (Källa discshop)
 
Kanske tycker jag om den här filmen på grund av att Melanie har just det yrket som jag hade önskat att jag haft.
 
Man kan köpa Changes på discshop för endast 49:-
 
/Ec
 
 
 
 
.