/ Allmänt /

EN TIDIG SÖNDAGSMORGON I FEBRUARI 2011
Relativ tidig söndag. Klockan är cirka 09.15. den här sista söndagen i februari och jag har hunnit med att äta frukost också. Den var tyvärr den onyttigaste jag kan tänka mig men... Två rostade mackor med fikonmarmelad, en mugg hälsofil samt en och en halv mugg kaffe. Inte som på bilden ovan och inte heller någon god plocktallrik som jag brukade äta under helgerna. Min "kock" eller allt-i-allo har tagit lite ledigt, återkommer om cirka 12 dagar. Ni skulle sett mig i morse, men nu när jag har fått kaffe i mig känner jag mig betydligt piggare.

Fy, vad februari har rusat iväg. En månad som haft många olika uppgifter för mig så därför är jag glad att jag varit frisk trots att en del av personalen har kommit hit och hostat. Andra har stannat hemma, vilket alltid innebär att jag får omplanera min dag. Under den här månaden har jag kommit in i mitt arbete hos NHR som nätverksperson. Det är mycket stimulerande och givande men det tar tid. Känner att jag skulle behöva ytterligare tolv timmar per dygn för att hinna med allting i mitt liv just nu plus att sova 6 -7 timmar per natt. Sådana saker som ett vykort till någon äldre släkting blir gärna åsidosatt eller ett besök hos min brorson som blev pappa i slutet av januari. När det är kväll somnar jag oftast i tevesoffan framför en bra film. Det är tur att jag har film som hobby så jag köper de filmer som jag anser  i mitt tycke är bra:)

I nästa vecka gör mars 2011 sitt inträde i våra liv. Det innebär också att dagarna blir ljusare och även längre. Skönt för en del men jag, som tycker att våren är lite jobbig, tycker att det kunde vara som det är nu. Man kunde hoppa över våren och komma rakt in i sommaren, när vi sätter fram klockorna i slutet av mars. Nu är det som det är så det är att bita ihop och kämpa på.

I eftermiddag ska jag både fika och få en välbehövlig massage av en nära vän som är (var) massageterapeut. Det ska bli trevligt att äntligen träffas. Jag tror att det var i oktober som vi senast sågs och satt och pratade. Han är pappa till två småbarn och studerar. Inte heller hans tid räcker till... Idag ska vi unna oss tid och det känns härligt!

Nu ska jag gå in i duschen och stanna där en evighet och bara njuta. Problemet är bara att badrummet är så kallt, men det ordnar sig säkert....

Ha en bra kommande vecka!

/Ec