/ Allmänt /

JAG SKRIVER NÅGRA RADER

EWACARIN SKRIVER

Plötsligt har vi gått över till sommartid. Den här söndagen har verkligen gått fort. Själv fick jag ha en lång sovmorgon som jag så väl behövde. Klockan var elva när jag klev upp. Underbart skönt! Efter att jag gjort mig iordning, åt jag en härlig frukost eller ska jag säga bruch framför teven. Ville se Martin dansa sin, i mitt tycke, underbara vals ännu en gång. Jag tror att det var mest för låtens skull. Den var populär, när jag var ung, kär och galen i min första pojkvän. Martin och hans danspartner hade gjort en bra koeragrafi till valsen. Fick gåshud och drömde mig tillbaka till svunna tider.
 Det härliga vädret har vi även haft idag. Vi börjar ta fram våra vårjackor - i alla fall när vi promenerar någonstans under dagtid - Ännu är  kvällar och morgnar kalla. Vi befinner oss i mars, som är en nyckfull månad. Den ena dagen kan det vara kyligt, ja till och med kan det snöa, medan den andra kan vara likt en sommardag. Otroligt! 
I eftermiddag kom min väns snart 17åriga son och en av mina vänner, för att fira våffeldagen, som är idag. Jag hade fuskat lite, köpt en våffelmix för att underlätta det hela. Eftermiddagen blev lyckad! Det blev goda våfflor och pappa och son talade mycket inför sonens första körlektioner framöver. Tänk vad tiden går! Nyss hade jag honom i min famn, när han bara var två veckor gammal och nu satt han här och pratade om sitt körkort. Vad har alla år tagit vägen? Jag är glad att jag har fått följa honom hela vägen och så blir det nog resten av livet. Det är en fin pojke med mycket social kompetens. Vi har roligt tillsammans.
I kväll kommer jag att umgås med min vän/assistent och ladda upp för en ny arbetsvecka. Hoppas att det finns någon bra film att vila ögonen på!

Ha en bra avslutning på helgen där ute!


Av Ewacarin Holmqvist