/ Allmänt /

SISTA FREDAGSKVÄLLEN I SEPTEMBER 2011Ur led är tiden. När jag var färdig med min personliga hygien som även innefattade föna plus locka håret samt lade en diskret make-up, så tog jag min lunchtallrik och gick ut i hyreshusets trädgård. Värmen kom emot mig och solen lyste från en blå himmel. Är det verkligen den första oktober i morgon, tänkte jag, där jag satt och sakta åt min lunch. Hade svårt att förstå vädret. Här nere i Skåne hade vi inte så varmt i somras. Juli och augusti var som höst - kyliga och regniga månader - Men nu den sista dagen i september var det som en varm sommardag. Ur led är verkligen tiden, men det är bara att tacka och ta emot och fylla på sitt D-vitamins förråd före hösten och vintern kommer.

Så är det kväll med lite mys i tevesoffan medan jag tittar på kvalfinalen av Idol. Vad en vecka går fort. Jag hinner inte med allt jag har tänkt och önskat hinna med. Den där lilla stunden "time for myself" får stryka på foten alltför ofta numera. Den tid då jag tar en tidning eller bok och läser eller skriver ett personligt brev/mail eller bara går en promenad det blir ofta uppskjutit till morgondagen och när den kommer till nästa morgondag och så vidare. Min tid för mig själv blir oftast att sova för att hämta krafter numera för att orka med min vardag. Tycker att det är ledsamt för jag upplever att jag har mindre tid för socialt umgänge och att gå på konserter och teater. Men å andra sidan har den sortens nöjen blivit alltför kostsamt för att kunna gå på. Brukar unna mig att gå på julkonsert för att få stämningen inom mig.

Nu står min middag på bordet. Idag bjuder köket på kokt köttkorv, senapssås och kokt potatis, vilket jag tycker mycket om. Jag är således tvungen att avluta det här inlägget.

Ha en fin helg!
/Ec