/ Allmänt /

DET BLEV EN SKÖN SÖNDAGSMORGON

SOL


Det är lite pinsamt att erkänna att jag har avklarat mina morgonrutiner för cirka en halv timme sedan. Alltså fick jag för första gången på länge en rejäl sovmorgon. Det kändes verkligen skönt, för jag tror att det behövde jag!
Min vän/assistent gjode en underbart god frukost till oss med kokt ägg toppat med räkor plus en dipp. Om jag hinner senare lägger jag in receptet på min matblogg http://echolmqvist.blogg.se/ppm Gå gärna in och titta för det blev verkligen lyckat. Men jag är en ägg-älskare så...
När jag har publicerat det här inlägget och ett mail som jag bör skriva snart, så tänker jag gå ut i min oas med en veckotidning (Jag köper sällan dessa typer av tidningar, men ibland är det roligt att lösa ett korsord.) Kanske tar jag också med  mig en mugg kall juice, för det behövs nog efter en stund. Idag är det en försommar dag. Som jag sade igår känns det lite underligt att det är april, men... - Ur led är tiden! - Nå, vi ska inte klaga men lite konstigt är det allt. Kanske är det här en följd av klimatförändringar på vår jord. När jag tänker på det så är det skrämmande. Det är bäst att njuta av vår vackra natur medan vi har den kvar. För första gången är jag glad att jag inte har några barn och att jag är så gammal som jag är. Visst gör jag en del för att få behålla vår natur som den är - även om det tycks vara försent - Räddas det som räddas kan! Tänk, om det inte skulle finnas fågelsång, vackra växter och blått hav! Fy, så grymt!

Nu ska jag gå ut och bara njuta av att finnas till! Hoppas ni också får en skön dag där ute!Av Ewacarin Holmqvist