/ Allmänt /

BARA VARA...Helg igen! Grymt skönt efter en ganska så krävande vecka. Det kan bli så emellanåt. Mitt liv är beroende av att min vardag fungerar väl. Gör den inte det, kan jag inte göra något alls. Så jag har inte något val än att se till att det rullar på här hemma. Vissa veckor har jag mycket att göra med personal- och andra administrationsfrågor. Det är arbetsamt både vad det gäller fysiskt och psykiskt. Igår var jag alldeles tom i huvudet när det var dags för "Idol" och fredagsmys. Slöt ögonen några minuter trots att mina nära vänner och jag hade det trevligt: Kunde inte hjälpa det. Klockan 22.25 var jag "på banan" igen och såg att det var Linni som fick lämna "idol" den här veckan. Hon tog det hårt, men den som ger sig in i leken, måste leken tåla.

Nu har jag en kväll och en hel söndag som jag bara ska koppla av. Om en stund är det dags för Go´kväll lördag med Ebba. Alltid kul att se. Sedan klockan åtta har tv4 seriestart av "Så mycket bättre". Eftersom det blev en succé förra omgången, så ser jag fram emot säsongens program. Hoppas deltagarna bjuder lika mycket på sig själva som de första gjorde. Då jag och min vän/assistent sitter i mitt vardagsrum, tänker vi även njuta av något gott.

I morgon vet jag inte vad som händer, en god frukost/brunch, kanske läsa en del bloggar, skriva ett mail om jag inte är alltför trött. Säkert en del tevetittande också och så klart: Umgås med katterna och se till så att de har det bra.

(Senare på kvällen ca 21.50.) Nu har jag sett "Så mycket bättre" och jag njöt av varje sekund. I kväll var det Tomas Ledin som var huvudpersonen. Sålunda skulle Eva Dahlgren,  Jason "Timbuktu" Diakité, Lena Philipsson, Martin "E-type" Eriksson, Laleh Pourkarim och Mikael Wiehe tolka Ledins låtar. I mitt tycke gjorde Laleh en fin tolknig av "just nu". Hon gjorde låten till sin egen, något som Ledin gillade. Dahlgrens tolkning av "Never again" fick mig att rysa av välbehag. Versionen var så finstämd och så naken så jag fick gåshud. Hoppas resten av programmen håller samma klass som det jag nyss sett. Kanske blir årets upplaga även en succé. 

Nu ska jag snart krypa till kojs, men först blir det en nattmacka med ost och päron på ett lantbröd med havssalt. Grymt gott!

Ha en bra helg därute!

/Ec