/ HEMMET /

EN BILD FRÅN VERKLIGHETEN

 Min bild tagen den 21:e april 2019
 
Jag brukar låta helg vara helg och vardag vara vardag! Inte för att jag är religiös eller så, men jag tycker det är så skönt att koppla av under weekends/helger. Gör man inte det här, blir varje dag exakt samma. Det vore mycket trist! Jag vill erkänna här och nu att jag inte är någon vän av rutiner. Vill ta det som det kommer, äver om jag befinner mig i en situation där några rutiner är nödvändiga för att min vardag ska flyta på och ha en struktur på det hela.Måste erkänna en annan sak medan jag är igång. Jag är en person som måste ha ordning och reda - var sak på sin plats -
 
Som jag skrev i ett tidigare inlägg, var två av mina ordinarie assistenter sjuka i påskveckan. Det innebar att min tid gick åt till att skaffa fram ersättare för dem och planera om i mitt schema. Så någon större tvätt var det inte tal om. Därför såg min tvättkorg ut så som ni ser på bilden ovan. Då måste jag säga att min vän/assistent tog hem fem par byxor och lite handdukar med sig hem. Han har egen tvättmaskin & tork i lägenheten. På långfredagsmorgon hittade jag en ledig tid bredvid min lägenhet, så jag tvättade en maskin vitt.
 
På påskdagen bäddade jag rent, eftersom jag hade tvättid då. Jag hade legat i samma lakan i tre veckor och vissa nätter hade jag svettas, så det var underbart skönt att kunna bädda rent. Min lille söte katt hade kissat på min pläd. En dörr till toaletten var ju stängd så han kom inte åt sin låda! Påskdagen blev i alla fall tvättkorgen tom men det blev sex maskiner. Jag förstår inte att en tvättkorg kan bli så fort full.. Nu hoppas jag att min personal håller sig friska, så vardagen kan fungera normalt igen.
 
/Ec